Önempátia e-mailkurzus az EMK alapkurzust végzetteknek

Szeretnéd, hogy igazán meghalljon a másik ember, és mindezt persze erőszakmentesen, együttműködve? Tarts önempátia edzést Ónodi Ágival, és sokkal közelebb leszel a célodhoz!

3 hét könnyed, mégis intenzív és hatékony gyakorlás

l

írásban gyakorolunk, amit akkor küldesz el, amikor csak akarsz

heti 2-szer egyéni, személyre szabott és részletes visszacsatolást kapsz e-mailben Ónodi Ágitól

23.900 Ft

Az EMK működésének kulcsa az önempátiában való jártasságunk. Az e-mailkurzus könnyed, mert soha nem kell többet tudnod, mint amennyit tudsz éppen. És intenzív, mert Ónodi Ági egyénileg kíséri a gyakorlásodat és segít továbblépni ott, ahol egyedül elakadnál. Tapasztald meg, ahogy hétről hétre gyorsabban és mélyebben megérted magadat a nehéz helyzetekben, és élvezd a kapcsolódást a szívednek oly fontos emberekkel!

Ha az önempátiás készségünk erősödik, az EMK eszköztára automatikusan működésbe lendül!

Szánj rá a gyakorlásra 3 olyan hetet, amikor ráfókuszálsz az önempátiád fejlesztésére. Olyan ez, mint egy intenzív edzés időszaka, amikor éled a szokásos életedet, de közben tudatosan figyeled a helyzeteket (konfliktusokat és örömteli helyzeteket egyaránt), amikbe kerülsz, és szakítasz külön időt a gyakorlásra is.

Ezekben a külön időkben kiválasztasz egy-egy helyzetet, és megírod nekem e-mailben erről a helyzetről…

a megfigyelésedet

a megélt érzéseidet

a mögöttük megbújó erőforrásokat

végül a kérést

Ne ijedj meg! Bőven elég, ha az alapkurzus alapján tisztában vagy vele, hogy alapvetően hogyan használjuk ezeket a fogalmakat, egyáltalán nem kell többet tudnod, mint amennyit tudsz. Nem kell a 4 lépés végére érned, tökéletes az is, ha bárhol elakadsz az önempátia folyamatában. És nem kell, hogy az EMK szabályai szerint jó legyen, amit írsz. Az a lényeg, hogy fuss neki és adj magadnak empátiát úgy, ahogy itt és most tudsz. Majd küldd el nekem, hogy hova jutottál.

Én pedig válasz e-mailben visszajelzést küldök neked, ami segít, hogy továbblendülj ott, ahol elakadtál és letisztuljon az önempátiás folyamat ott, ahol esetleg összekeveredett valami. Mi szokott összekeveredni? Például bekeveredik egy másik helyzet abba, amire fókuszálsz éppen. Ítélet keveredik a megfigyelésbe, erőforrás az érzésbe, kérés az erőforrásba, irányt adunk az erőforrásnak, stratégiait kérünk, amikor még a kapcsolódó kérésnek van itt a helye, vagy éppen nem kérünk stratégiait, amikor itt lenne az ideje… Természetes, hogy ez történik, ám az önempátiát és ezzel a kapcsolódást kisiklatja. A neked küldött válaszomban segítek, hogy meglásd ezeket a pontokat és eljuss a tiszta és mély önempátiához, és ezzel ahhoz a kapcsolódáshoz, amire vágysz.

Időben hogyan zajlik a kurzus?

Írj nekem bármikor, amikor tudsz és szeretnél. Én egy héten kétszer  előre egyeztetett napokon – küldöm a visszajelzéseimet.

A három hét gyakorlás után miben leszel előrébb?

Azon helyzetek felismerésében, amikor önempátiára van szükséged.

Az önempátia automatikus működésbe lépésében.

A 4 lépés tiszta és hatékony használatában.

Abban, hogy másokkal kapcsolódj a nehéz helyzetekben

Várlak szeretettel!

Ónodi Ági

EMK-tréner