Zagyi Linda

Konduktor, korai fejlesztésben jártas szakember, DSZIT terapeuta.

A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat X. kerületi Tagintézményében végzek korai fejlesztést. Elsősorban kisbabákkal és családjaikkal foglalkozom, de időnként nagyobbacska gyerekekkel is dolgozom együtt. Szemléletemet nagyban formálták a babahordozási ismeretek, a kisbabák valós igényeinek figyelembe vétele a családokkal való közös munka során. Holisztikus szemlélettel, a családokat egységként kezelve, a családi lehetőségeket és szemléletmódot figyelembe véve – és azokat tiszteletbe tartva – dolgozom.

A Hordozóház keretein belül tanácsadáson találkozhatsz velem. Online is vállalok tanácsadást, keress bizalommal.

Mi történik a tanácsadáson?

A tanácsadáson lehetőség nyílik arra, hogy a szülőkkel folytatott beszélgetés, valamint a baba tevékenységének megfigyelése és vizsgálata alapján eldöntsük, megfelelően fejlődik-e a gyermek, esetleg igényel-e az adott baba fejlesztést, ha igen, akkor milyet.

A tanácsadások célja az is, hogy a családok választ kapjanak a gyerekük fejlődését/mozgásfejlődését érintő kérdéseikre, dilemmáikra. Lehetőség van arra, hogy a baba mozgásfejlődését mélyebben megértsük, a védőnői szűrővizsgálatok lényegét átlássuk, hogy azok segítséggel és ne félelemmel töltsék el a szülők életét. A tanácsadáson bármilyen egyéni problémakör átbeszélésére lehetőség nyílik tipikus és sajátos fejlődési menetű gyermeke(ke)t nevelő családok részére egyaránt.

A RÉSZLETEKÉRT

 

…egyeztess időpontot Lindával: linda.zagyi@gmail.com vagy +3630 319 3339

Linda a mozgásfejlődés tanfolyam egyik szakmai vezetője és a 13. leckében őt hallhatod arról, hogy miért hordanak annyi babát ma fejlesztésre.