Köszönjük, hogy kitöltötted!

Tudtad, hogy számos videósorozatot készítettünk, hogy te felhőtlenül babázhass?

Használd a live20 kuponkódot a vásárlásnál!

Ezzel a kuponkóddal mindhárom tanfolyamot 20%-os kedvezménnyel veheted meg!

}

Miért nem alszik?

Minden fontos információ, amire szükséged lehet az első három évben: az altatásról, az alvásigényről, arról hogy mikor fogja és hogyan átaludni az éjszakát és hagyd-e sírni. Hogy rossz szokás-e, ami nálatok van és ha igen, akkor mit csinálj másképp.

Mozgásfejlődés 101

A születéstől a stabil járásig fogjuk a kezedet, hogy ne kelljen cseppet sem aggódnod a babád fejlődéséért. Hatékony, otthoni és ingyenes eszközt adunk a kezedbe a babád fejlesztéséhez.

Segítség! Hiszti!

Elrontottam, hogy ennyire hisztis? Hogyan kezeljem? Mikor lesz vége? Részletesen körbejárjuk a témát és megoldást adunk a kezedbe.

Vélemények

Amióta megnéztem a tanfolyamot, látom, hogy amit a babám csinál, az egyszerűen gyönyörű! Nagyon szeretünk a férjemmel gyönyörködni benne, és sokkal szabadabbnak érezzük magunkat a nevelésben, nem görcsölünk már dolgokon.

J.A.

„Rengeteget segítettek a videók, nagyon köszönöm! Belegondolva tök evidens minden, mégis olyan könnyen elvisz egy-egy vihar a helyes útról!”

Ö.R.

„Rengeteg hasznos információt hallottam és a legfőbb üzenet számomra, hogy minden rendben van nálunk úgy, ahogy van. Normálisak a folyamatok, amiken átmegyünk, mások is vannak hasonló helyzetben és idővel változnak a babák. Az elfogadás is az egyik dolog, amire a szülői lét tanít engem. Még egyszer köszönöm!”

L.T.