Mozgásfejlődés

a születéstől a stabil járásig

 

Bizonytalan vagy, hogy a babád mozgásfejlődése megfelelően halad-e?

Szeretnél hatékony, otthoni és ingyenes eszközt kapni a kezedbe a babád mozgásfejlesztéséhez?

Ehhez segít hozzá a videósorozat.

„4 hónapos kora körül ismerkedtem meg a szabad mozgásos anyagaiddal, a csoportban is segítettél már, és az online tanfolyamot is megvettem, nagyon hasznosnak találtuk, rengetegett merítettünk belőle”

Cs. M.

Éberen figyelek minden gyerekneveléssel kapcsolatos dolgot. 

Vonz a téma, mint vasat a mágnes. Magamba szívtam minden elérhető információt, köztük rengeteget a babák, gyerekek mozgásfejlődéséről és a szabad mozgásról.
A szabad mozgásról az anyukámtól és a nagymamámtól tanultam, aki még személyesen Pikler Emmi tanítványa volt.

Ónodi Ágnes
mozgásfejlődés szakértő

„Kedves Ági! Élvezettel néztem végig a mozgásfejlődésről szóló tanfolyamatok első részét, úgy érzem, sok minden a helyére került most nálunk.

T. E.

Egyszerű és logikus, mégis a kultúránkban meglehetősen ismeretlen információkhoz és összefüggésekhez jutsz itt hozzá.

A tanfolyam anyagában olyan látványos videókat is látsz a babák mozgásáról, amik Ónodi Ági szemléletes, magával ragadó kommentárjai után garantáltan elkísérnek a mindennapokban.

„Sokat feküdtem kórházban a terhességem alatt és az alatt az idő alatt több videótanfolyamotokat is megnéztem, amit Szandival csináltatok. Hálás vagyok azért a tudásanyagért, amit tőletek kaptam (…) Amit pedig a szabad mozgásról tanultam nálad, annak az az eredménye, hogy a kisfiam 6 és fél hetes kora óta már oldalra fordul, az összes nagyszülő csodálatára, meg persze a miénkre. Úgyhogy további sok sikert kívánok nektek, hogy minél több embernek segítsetek megtalálni a saját útját a babagondozásban!”

K. E.