Mozgásfejlődés — mit kell tudnia a babámnak? A születéstől a stabil járásig (1-2. rész együtt) + ajándék esettanulmány!

(12 vásárlói értékelés)

24.900 Ft

Szakértők
Ónodi Ágnes, szabad mozgás szakértő és hordozási tanácsadó, valamint Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztéssel foglalkozó szakember. Beszélgetőtárs: Kalmár Szandi.

Leírás

Az első és a második részt itt egyben meg tudod vásárolni. Mozgásfejlődés elméleti alapok után megnézzük a gyakorlatban, hogy mi a mozgsáfejlődés egészséges menete, mi az ami akadályozza a mozgás fejlődését és mit tehetsz, hogy ezeket elkerdül és a egészséges környezetet, ruházatot, eszközöket biztosíts a babád számára.

Hiánypótló információk, tudományos tények, korai fejlesztésben jártas szakember is megszólal, hogy tisztán láss és ne kelljen tovább izgulni, hogy vajon jól fejlődik-e a babád.


Szakértők

Ónodi Ágnes, szabad mozgás szakértő és hordozási tanácsadó, valamint Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztéssel foglalkozó szakember. Beszélgetőtárs: Kalmár Szandi.


Mit kapsz a tanfolyamon?

 • Bizonytalan vagy, hogy a babád mozgásfejlődése megfelelően halad-e?
 • Szeretnél hatékony, otthoni és ingyenes eszközt kapni a kezedbe a babád mozgásfejlesztéséhez?
 • Nyugis hétköznapokra vágysz, amikben átadhatod magad annak, hogy milyen ügyesen mozog a babád?

Ehhez segít hozzá a tanfolyamon kapott tudás. Egyszerű és logikus, mégis a kultúránkban meglehetősen ismeretlen információkhoz és összefüggésekhez jutsz itt hozzá. Amik valóban a tieid lesznek, hiszen a tanfolyam anyagában olyan látványos videókat látsz a babák mozgásáról, amik Ónodi Ági szemléletes, magával ragadó kommentárjai után garantáltan elkísérnek a mindennapokban.

Megtudod, hogy

 • mi a szabad mozgás,
 • mikor van rá szükség és mikor nem.
 • Mit ad a gyerekednek rövid és hosszútávon,
 • és mit ad neked, ha biztosítod neki a szabad mozgást.
 • Kézzelfogható, hétköznapi példákat és instrukciókat kapsz a megvalósításhoz.
 • mik a szabad mozgásra leselkedő további veszélyek a kúszó-mászó, az ülő, álló és járó gyereknél;
 • hogyan kerülheted el ezeket a veszélyeket, hogyan gondoskodhatsz a szabad mozgásáról minden fázisban;
 • és mit nyertek ezzel – mind a babád, mind ti, szülők.

Az első rész videói:

 1. Szabad mozgás szakértő – mi az?
 2. Érik a cseresznye! De ennek mi köze a mozgásfejlődéshez?
 3. Tudtad, hogy fejleszted a babád mozgását akkor is, amikor nem tudsz róla?
 4. Hogyan tegyem le a babát, hogy neki is jót tegyek, és én is bírjam a mindennapokat?
 5. Honnan tudom, hogy nem akadályozom a babát a szabad mozgásban?
 6. A mozgásfejlődés olyan, mint a palacsintatorta
 7. Mozgásfejlődés fázistól fázisra – mit csinál az újszülött?
 8. Mozgásfejlődés fázisról fázisra – mi történik 3 és 6 hónapos kor között?
 9. Tegyem hasra a babám?
 10. Amiről soha nem gondolnád, hogy akadálya a mozgásnak: a puha felület
 11. Mi a baj a játszószőnyeggel?
 12. Ha idáig jutottál, már nem fogsz meglepődni: a pihenőszék sem tesz jót a babáknak
 13. A szabad mozgás jelentősége Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztő szemével
 14. Milyen ruházat támogatja a szabad mozgást?

A második rész videói:

 1. A baba nekiindul a világnak: járjuk körül a kúszás kritikus kérdéseit
 2. A fejlődés robbanásszerű: mászás, ülés, állás, járás
 3. Ha nem tanítom a gyereket mozogni, hogy fog megtanulni forogni/állni/járni?!
 4. Miért ne ültessek? Hogyan ne ültessek? És mit csináljak, ha már ültettem a babámat?
 5. Hú, ennyi mindent elrontottam? Helyre tudom hozni? – Tárgyak, játékok a baba körül, és a szabad mozgás, amiből aztán a szabad játék lesz…
 6. Milyen ruhát adjak rá?
 7. Járatás
 8. De hát beveri magát, ha nem fogom meg!
 9. Szeretném biztosítani neki a szabad mozgást, hogyan csináljam?
 10. Már stabilan jár – innentől nem számít a szabad mozgás?
 11. Milyen a jó mozgásfejlődés? Gyors?
 12. Milyen gondolkodásbeli képességek fejlődnek a mozgás közben?
 13. Az állás és a járás hoz még valami újat?

+ ajándék esettanulmány!

Mozgásfejlődés — mit kell tudnia a babámnak? A születéstől a stabil járásig (1-2. rész együtt) + ajándék esettanulmány! termékről 12 értékelés

 1. Kata

  A lehető legjobb dolog amit vásároltam. Ez is és Kalmár Szandi anyagai is. Meleg szívvel ajánlom

 2. Horváth Kriszti

  Nagyon köszönöm, köszönöm, köszönöm Neked, rengeteget segített a tanfolyam. Csak pár apróságon, bár annál fontosabb szokáson kellett változtatnom, és azóta nem is volt -‘krumpliszsák’ – eldőlés.

 3. Molnárné Kisbalázs Hajnalka

  Rengeteget ad az, hogy a második lányunk mozgásfejlődését örömmel és őszinte csodálattal tudjuk nézni, ahelyett az aggodalom helyett, ami az első gyerekünknél felütötte a fejét. Az, hogy akkor azt az aggodalmat el tudtuk engedni és az is, hogy így tudjuk csodálni a második gyerekünk fejlődését, ennek a tudásnak köszönhető. Köszönjük!

 4. szecsenyisz

  Egy idő után ahogy néztem a videókat azt kezdtem el érezni, hogy nem vagyok egyedül ebben a folyamatban és hogy Ági tényleg végig kíséri a kislányunk mozgásfejlődését és segít minden kérdésben még úgyis, hogy személyesen nem is találkoztunk. Ezt a fajta támogatást pedig az ember a közvetlen környezettől várná. Hálás vagyok neked és ennek a videó sorozatnak, mert bár még a kislányom a forgásoknál jár, tudom, hogy a kérdéseimre itt találok majd választ a későbbiekben is.

 5. csokoly-ritzl andrea

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra és pont most, mikor még csak két hónapos a kisfiam és minden előttünk áll. Biztos hajlamos lettem volna a kipárnázásra, de a tanfolyam segített megérteni, hogy ennek milyen következményei lehetnek, így már biztos nem teszem.

 6. Bea

  Szuper tanfolyam, mindenkinek ajánlom minél hamarabb, hogy már születés után alkalmazni lehessen az elhangzottakat! De “soha sem késô” jeligés 🙂

 7. Csilla

  Kezdetektől nagyon ráparáztam erre a mozgásfejlődésre a kislányomnál(látta neurológus, vojtás, 3 gyógytornász, dévényes, TSMT-s is) mindenki más mondott, volt aki nagyon rám ijesztett 1 hónaposan, majd 5 hónaposan és már tényleg nem tudtam mi az igazság. Aztán megvettem a mozgásfejlődéses tanfolyamot és kezdtem megnyugodni és most köszönetet szeretnék mondani Ági, hogy segítettél abban, hogy írtó finom legyen a palacsintatortám ♥ Az én lányom bár később kezdte el (5 hónapos és 3 hetesen fordult át csak) de tudom, hogy szépen fog haladni minden nagymozgáson.ígérem itt Romániában is terjeszteni fogom a híred. ♥

 8. Viki

  Sziasztok! Ónodi Ágnes most elsősorban Neked szeretném megköszönni, hogy létezel. ❤️A kisfiúnk mindjárt 10 hónapos, éppen kapaszkodva áll, kicsit lépeget. A szabad mozgás előnyeire már nagyon sok bizonyíték volt útközben. Az egyik legfobtosabb viszont most látszik. Olyan eséseket véd ki annyira ügyesen, hogy csak lesünk. Ez biztosan annak köszönhető, hogy nem kapkodtuk el, nem vedtük és párnáztuk ki, már az első forgások óta. 🙂 Néha nehéz betartani, mert ösztönösen az jönne, hogy védjük, de a jelenlét sokat segít. 🌞 Kíváncsian várom a folytatást. 🎉

 9. gnoemi

  Bárcsak minden baba anyukája meghallgatna Titeket!
  Nagyon nagyon köszönöm Nektek!
  A tanfolyam minden perce igazi élmény!
  Most már teljesen más szemmel nézem a babámat: nyugodt érdeklődéssel gyönyörködöm a fejlődésében! Észreveszem a legapróbb sikereit, a legkitartóbb gyakorlását!
  Csak ajánlani tudom a tanfolyamot!!!

 10. Bálint-Ruisz Anita

  Ezúton köszönjük Áginak a videókban elhangzó hasznos tanácsokat! Nagyon örülök, hogy rátok találtam és remélem, hogy sok anyuka így fog tenni, mert sajnos ezeket az információkat senki mástól nem hallottuk és nálunk pár nap alatt meghozta az áttörést!

 11. Bálint-Ruisz Anita

  Gondoltam ma kipróbáljuk az Ági által az egyik videóban javasolt meztelenkedést. Levettem Bende nadrágját és pelenkáját, majd felálltam, hogy elmegyek a nedves törlőkendőért, erre ez a kis manó abban a minutumban át is fordult. Nem tudom ki őrült neki jobban, ő vagy én 😅 Köszönjük Ági a tanfolyamot!🙂

 12. mau.palantir

  Szuper anyag, megerősített abban, amit intuitíve tudtam (és hogy ezek a gyakorlatok nem opcionálisak), és hozzáadott néhány fontos részletet, amire nem gondoltam.

Mondd el a véleményed