Szenvedélyem figyelni a gyerekeket mozgás közben!

Öntudatra ébredésem óta éberen figyelek minden „gyerekneveléssel” kapcsolatos dolgot. Vonz a téma, mint vasat a mágnes. Magamba szívtam minden elérhető információt köztük rengeteget a babák, gyerekek mozgásfejlődéséről és a szabad mozgásról

w

Tanácsadás telefonon/online

A konzultációval olyan segítséghez jutsz, amivel biztosan előre léptek!
A tanácsadáson kapott információk segítségével megérted az összefüggéseket a babád mozgása, mozgásfejlődése, és a mindennapi rutinotok között. Együtt olyan mindennapi rutint gondolunk ki nektek, amivel plusz erő-, idő- és pénzráfordítás nélkül támogatod a babád mozgásfejlődését. Sőt, közben a mindennapjaitok is egyszerűbbek, könnyedebbek lesznek!

Fantasztikus élmény volt veled beszélni a fiunkról. Nagyon megnyugodtunk és teljesen felszabadultunk. Köszönjük!”

B.J.

Online videótanfolyamok

Csak dőlj hátra és otthonod kényelmében szerezd meg az információkat és tippeket.

  • Bizonytalan vagy, hogy a babád mozgásfejlődése megfelelően halad-e?
  • Szeretnél hatékony, otthoni és ingyenes eszközt kapni a kezedbe a babád mozgásfejlesztéséhez?
  • Nyugis hétköznapokra vágysz, amikben átadhatod magad annak, hogy milyen ügyesen mozog a babád?

Az első és a második részt itt egyben meg tudod vásárolni. Mozgásfejlődés elméleti alapok után megnézzük a gyakorlatban, hogy mi a mozgsáfejlődés egészséges menete, mi az ami akadályozza a mozgás fejlődését és mit tehetsz, hogy ezeket elkerdül és a egészséges környezetet, ruházatot, eszközöket biztosíts a babád számára.

Nagyon nagy élmény volt ez az egyórás tanácsadás, és sokkal több segítséget, megnyugvást, tudást és megerősítést kaptam, mint amit előtte reméltem.

Tanácsadás személyesen az otthonodban vagy a Hordozóházban

Ára: 50.000 Ft/alkalom

Foglalj időpontot telefonon (+36308476226) vagy emailen (agi@profiszulo.hu) 

  • Bizonytalan vagy, hogy a babád mozgásfejlődése megfelelően halad-e?
  • Szeretnél hatékony, otthoni és ingyenes eszközt kapni a kezedbe a babád mozgásfejlesztéséhez?
  • Nyugis hétköznapokra vágysz, amikben átadhatod magad annak, hogy milyen ügyesen mozog a babád?


Egyszerű és logikus, 

mégis a kultúránkban meglehetősen ismeretlen 

információkat és összefüggéseket mutatok neked.

A konzultációról,
a tanfolyamról írtátok

Lenyűgöz a tudásod, és az elképesztő komplexitás ahogy kezeled ezt a témát (is). Ékszerek vagytok a világban!
Hálásan köszönöm!

„Ónodi Ágnes annyira jo olvasni, amiket irsz, hogy ennyire tisztelsz mindenkit, mindenkihez ilyen kedvesen kozeledsz, egyaltalan nem bantoan, elkepeszto csaj vagy! igen, egyertelmuen szukseg van a tanacsaidra, mert meg mindig tul sokan valljak a regi semakat, en anyukam is allandoan a bebi kompot erolteti, de nem engedek neki. Abszolut hianypotlo, amit csinalsz, es rengeteg anyukanak es gyerekenek segitesz a munkaddal! ❤”

A kisfiam 6 hónapos korában kerültem kapcsolatba a Hordozóházzal, és hallottam a szabad mozgásról, ami nagyon felszabadított, mert előtte is voltak ellenérzéseim a gyerekem hasaltatásával kapcsolatban (nem szerette,sírt),de nem mertem elhagyni, naponta pár percet hasaltattam (egyébként csak hordoztam kb 7 hónapos koráig). Miután megerősítették az érzésem, hogy bízhatok a babámban, nem hasaltattam többet, megszabadultam a pihenőszéktől és bíztam a babámban. 7hónaposan kezdett hátról hasra forogni, aztán mindent szépen a maga tempójában. Keresztülvittem a kérésem betartását minden családtagon, hogy ne kapják el, amikor esik, ne ültessék és ne sétáltassák, míg nem megy önállóan.

Barni kétszer verte be a fejét kb az asztal sarkába (annyit tettem, hogy ha a szemét verte volna be, akkor a tenyerem az asztal sarkára tettem), utána megtanulta kikerülni, hagytuk esni és biztosítottuk neki a teret a szabad mozgáshoz. A mai napig elámulok azon (15 hónapos), milyen csodálatosan működik a program benne, ha elcsúszik vagy elbotlik valamiben, a fejét mindig tartja, sose volt komoly baja azért, mert elesett. Legutóbb a nyaralásunk alatt botlott el egy betonlapban, és esett hanyatt, gyönyörűen tartva a fejét, amit ha nem tartott volna, éppen tarkóval landolt volna egy másik betonlap sarkánál. Ezt azért írom le, mert valóban a legjobb védelmet így kapta, hogy megtanult jól esni , és nagyon hálás vagyok, hogy hallhattunk a szabad mozgásról és megerősítést kaptam, hogy érdemes bíznom a kisfiamban.

Megtudod, hogy

 …mi a szabad mozgás,
mikor van rá szükség és mikor nem.
Mit ad a gyerekednek rövid és hosszútávon,
és mit ad neked, ha biztosítod neki a szabad mozgást.
Kézzelfogható, hétköznapi példákat és instrukciókat kapsz a megvalósításhoz.