Mozgásfejlődés tanácsadás az otthonodban vagy a Hordozóházban [60p]

60 perces tanácsadás [az otthonodban vagy a Hordozóházban]

Időpontegyeztetés: [email protected] vagy 0630/847-62-26

Kizárólag Budapestre és esetleg a közvetlen környékére megyek házhoz! Ilyenkor útiköltséget is kérhetek.

Részletesen felmérem a babád állapotát és részletes elemzést adok róla. Aztán megoldástervet dolgozunk ki együtt, hogy mi támogatja az egészséges mozgásfejlődést és szüntetheti meg az elakadásokat.

A tanácsadáson kapott információk segítségével megérted az összefüggéseket a babád mozgása, mozgásfejlődése, és a mindennapi rutinotok között. Együtt olyan mindennapi rutint gondolunk ki nektek, amivel plusz erő-, idő- és pénzráfordítás nélkül támogatod a babád mozgásfejlődését. Sőt, közben a mindennapjaitok is egyszerűbbek, könnyedebbek lesznek!

50.000 Ft

Nagyon nagy élmény volt ez az egyórás tanácsadás, és sokkal több segítséget, megnyugvást, tudást és megerősítést kaptam, mint amit előtte reméltem.

Fantasztikus élmény volt veled beszélni a fiunkról. Nagyon megnyugodtunk és teljesen felszabadultunk. Köszönjük!”

B.J.

Ágnes

Ágnes

„Nagyon hasznos! A Hordozóház csapatának köszönhetem, hogy minden történést örömmel élek meg, és fogadok el. Köszönöm, hogy vagytok”

Andrea

Andrea

„Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra és pont most, mikor még csak két hónapos a kisfiam és minden előttünk áll. Biztos hajlamos lettem volna a kipárnázásra, de a tanfolyam segített megérteni, hogy ennek milyen következményei lehetnek, így már biztos nem teszem.”