ÖSZTÖNDÍJALAP A TANÁCSADÁSHOZ

Testközelség és értő figyelem minden babának jár

…a pihentető alvás pedig mindehhez elengedhetetlen! Árainkat a lehető legalacsonyabban tartjuk, hogy minél több családnak elérhető legyen a segítségünk. Aki pedig jelzi, hogy szeretne segítséget kérni tőlünk, de szűkös anyagi forrásai korlátozzák ebben, támogatjuk. Lelkesítő megélni, hogy 2012 óta a ti segítségetekkel még több családnak tudunk segíteni!


A  pénz nem lehet akadály!

Ha szeretnél eljönni hozzánk tanulni, ha szeretnéd a segítségünket kérni, ám anyagilag túl megterhelő lenne a konzultáció, amire jönnél, ne mondj le a segítségünkről! Meghosszabbítjuk a takaródat, hogy tovább nyújtózhass! A konzultáció díjához igényelj kiegészítést az ösztöndíjalapunkból. Jelentkezz a vágyott tanácsadásra, és a megjegyzés rovatban vagy e-mailben jelezd ösztöndíj-igényedet. Felvesszük veled a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket.


Fogjunk össze!

Ajándékozd meg más babáját is a hordozás, a szoptatás, az igény szerinti tápszeres táplálás és a pihentebb babázás élményével! Ha megteheted, kérünk, támogasd az ösztöndíjalapunkat, hogy azok is kaphassanak segítséget, akiknek ez a lehetőség önerőből nélkül nem elérhető! Írj a hordozohaz@hordozo.hu email címre!

A családoknak együtt segítünk: minden támogatott család fele részben az ösztöndíjalap terhére, fele részben a cégünk terhére kap támogatást.

Az adományodról természetesen számlát adunk.