w

Tanácsadás telefonon/online

Minden témában kérhetsz tőlem személyes segítséget, legyen az dackroszak, kamaszprobléma, vagy párkapcsolati kommunikáció.

 

Ára: 24.900 Ft

(a tanácsadás 60 perc)

A tőled kapott tudás olyan érzelmi biztonságot nyújt a családi életünkben, amit eddig azért nem hiányoltam, mert nem tudtam, hogy ilyen létezhet. Az út még hosszú, ami előttünk áll, mindig van hová fejlődni, de látni, hogy nem volt hiábavaló elindulni, felemelő érzés.

„Ági alig pár perc alatt félszavakból is összerakta az aggodalmaim valódi gyökerét. Egy olyan, a szülőségemhez kapcsolódó komplex probléma valódi magjára látott rá, amiről tudtam ugyan, hogy bennem van, de hónapokba telt rájönnöm a kislányom születése után. Minderre ráadásul hihetetlen finoman és beleérzéssel mutatott rá és helyezte új megvilágításba. Ehhez azt hiszem, nem elég a szaktudás vagy a tapasztalat. Ehhez mérhetetlen empátia kell és hogy valakit őszintén érdekeljen, hogy segíteni tudjon.”

Videosorozataim az égető témákban

Tombol a dackorszak!

Elrontottam, hogy ennyire hisztis? Elkerülhető lenne ez? Honnan lássunk neki a hiszti kezeléséhez?

Gyereknevelés újragondolva

Születéstől kamaszkorig. Nem úgy akarod csinálni, ahogy a szüleid? De elvesztél, hogy akkor hogyan? 

Hatékony eszközöket kapsz, hogy a gyermeked megbirkózzon a nehéz érzéseivel.

Kulcsokat kapsz az igazán nehéz, kilátástalannak tűnő helyzetekhez – ezek ugyanis azért tűnnek kilátástalannak, mert a kulcs legbelül van, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy nehéz lenne megtalálni! A kezedbe adom!

Folyton ugyanúgy ismétlődő konfliktusok helyett áttérhetsz konstruktív problémamegoldásra és életteli áramlásra.

Fantasztikus volt a kamaszokról szóló rész is! Annyira örülök, hogy még előtte állunk 🙂 Bár még nem tűnik olyan távolinak a saját kamaszkorom, de azért a lányoméig még van 6-7 év, jó lesz így készülni. És jó volt ismét egy megerősítést kapni, milyen jól csinálta a saját édesanyám ❤️

 

Kommunikáció a családban

Erőszakmentes, együttműködő kommunikáció a családban, interaktív távoktatás.

MÁR SZÁZSZOR KÉRTED?

  • Vagy ezerszer megmondtad?
  • Túl gyakran ismétlődnek ugyanazok a konfliktusok a családban?
  • Csak olyan eszközöket és beszédmódot tudnál bevetni, ami neked is rosszul esik?
  • Szeretnél eltérni a kapott mintáidtól, de önerőből nem sikerül?

„Amióta nálad tanultam, minden vitánk kompromisszummal zárul, nem maradnak tüskék, nincs kiabálás és ami teljesen megdöbbentő volt számomra, hogy eltűnt az a fajta sárdobálás a vitáinkból, ahol valamelyikünk (vagy akár mindkettőnk) ezer éves sérelmeket hoz fel és vágja a másik fejéhez. Köszönöm ezt neked!”

H.H.

Ha inkább személyere szabott tanácsadásra vágysz

foglalj időpontot hozzám. Minden fenti témában segítek egyénileg is.