Hogyan ne legyél házisárkány! És nevelj sikeres felnőttet egyszerre?

(7 vásárlói értékelés)

19.900 Ft

Avagy mitől sárkányosodunk el otthon a gyerekekkel és mit tegyél, hogy rendezett környezetben, derűsen éljetek.

A videósorozat felszabadít. Megérted belőle, hogy a házimunka mire jó neked, mire a gyereknek. Konkrét eszközöke kapsz a kezedbe minden életkorú gyerekhez, amikkel eztán úgy alakítod az életeteket, hogy a mindennapi nem-szeretem feladatok is simán menjenek és derűsek legyenek a mindennapjaitok.

 • 12 darab, átlagosan 14 perces videólecke
  a legrövidebb 8, a leghosszabb 17 perces
 • + 2 bónuszvideó
  1 db 3 perces mindfulness gyakorlat
  1 db 16 perces meglepetésvideó
 • összesen bő 3 órás videóanyag
  ami örökre a tiéd, bármikor újranézheted

Leírás

Miről van szó a tanfolyamban?

Házimunka 101
A házimunkához való hozzáállásunk mindent meghatároz. Kié a feladat? Miért fontos ez?

Mit ad nekünk a házimunka?
Mit ad neked, ha okosan irányítod a dolgot?
És mit ad a gyereknek? Tudtad, hogy a házimunka a legjobb fejlesztő tevékenység a gyereknek? És hogy a sikeres felnőtté válás egyik kulcsa?

Így neveld a gyereked
…hogy ne maradj egyedül a házimunkával. A kicsi, a nagy és a kamasz is tud csatlakozni. Csak korról korra másképp tudod megnyerni őket az ügynek.

Mitől fog segíteni a gyerek?
Korosztályról korosztályra járjuk körbe, hogy hogyan csináld.


Mit kapsz a videósorozattal?

 • 12 darab, átlagosan 14 perces videólecke
  a legrövidebb 8, a leghosszabb 17 perces
 • + 2 bónuszvideó
  1 db 3 perces mindfulness gyakorlat
  1 db 16 perces meglepetésvideó
 • összesen bő 3 órás videóanyag
  ami örökre a tiéd, bármikor újranézheted

Nézd meg a többiek értékelését a Vélemények fülben!!!


 

Hogyan ne legyél házisárkány! És nevelj sikeres felnőttet egyszerre? termékről 7 értékelés

 1. L. Zs.

  Két kisgyermekes háziasszonyként úgy éreztem kicsúszott a lábam alól a talaj. Azon kaptam magam, hogy nem értem, hogy miért ennyire “rosszak” a gyerekek, hogy miért van az, hogy úgy érzem semmi nem fér bele az egész napos konfliktus-kezelésen túl. Azt gondoltam, hogy már rutinos vagyok a gyerekkel végzett házimunkában, hiszen az első gyermekemmel működött. Két kicsivel viszont túlnőtt rajtam a feladat. A tanfolyamot hallgatva rájöttem, hogy nem is a gyerekekkel van a gond, illetve nem azzal, ahogyan az ő viselkedésükről és fejlődésükről gondolkodom, vagy velük vagyok. A házimunkáról való gondolkodásomat kellett a “két gyerekes üzemmódba” átállítani. Felszabadító volt hallgatni a tanfolyamot! Jót tett hogy ráláthatok, hogy mit jelent a házimunka a gyerekeknek. Mik azok a gondolatok amik vigasztalhatnak engem ha “túl sok a segítségem” így könnyebb lelassulnom hozzájuk. És nagyon jó gyakorlati tippek, stratégiák is vannak benne egy-egy helyzetre, tevékenységre.

 2. Szőke Zsuzsanna

  Kedves Ági és Szandi! Nagyon alaposan körüljárjátok a házimunka témáját, és még többet is ad a tanfolyam, mint amit vártam. Van benne szó párkapcsolatról, mindfulnessről, szabad játékról, kicsikről, nagyokról. Egy-egy jól eltalált mondat, vagy kép igencsak fel tudja nyitni a szemünket az összefüggésekre. Nagyon hasznos tanfolyam mindenkinek, anyának, apának, kisgyerekeseknek, kamasz(ok) szüleinek, rendeseknek és rendetleneknek 🙂 Csakúgy, mint a többi hasonlóan alapos, igényes, érdekes, elgondolkodtató és egyben megnyugtató HordozóHázas tanfolyamot, ezt is bátran merem ajánlani. Külön köszönöm, hogy egy kis bepillantást nyerhetünk abba is, Nálatok hogyan zajlik, zajlott mindez, és hogy bármilyen felmerülő kérdéssel lehet Hozzátok fordulni.

 3. Gyöngyvér

  A tanfolyam ad egy egészen új perspektívát a házimunkával kapcsolatban. Én az a típus vagyok, akinek a mentális jólléte szempontjából elég fontos a rendezettség és a tisztaság, szóval nekem az „engedd el” típusú tanácsok nem segítenek, viszont rájöttem, hogy nagyon nem mindegy, milyen hozzáállással és munkamegosztással kerülnek elvégzésre az ehhez szükséges feladatok. Ági és Szandi arra mutatott rá a videókban, hogy mindezt lehet örömmel, lazán is csinálni és a gyerekek bevonására nem csak nekem van szükségem, hanem mindannyiuknak nagyon fontos és hasznos. Öröm látni, ahogy a gyerekek tényleg szinte szárnyakat kapnak, ahogy Ági fogalmaz, ha a megfelelő hozzáállással bízok rájuk egy-egy feladatot. Felszabadító magamra nem mártírként, hanem menedzserként gondolni. Köszönöm!

 4. J. Anett

  Nagy megkönnyebbüléssel hallgattam a videókat. A sok hasznos tanácson kívül egy új szemléletmódot ismerhet meg, aki elvégzi a tanfolyamot, ami szerintem nemcsak a házimunka során alkalmazható egy család életében. Ezek a szavak jutottak eszembe rugalmas, mégis következetes, tudatos és öngondoskodó. Minden anyukának egy óriási fellélegzés lehet egy masik szemüvegen át tekinteni a házimunkára. Vedd fel Te is ezt a szemüveget és dőlj hátra!

 5. Szandra

  A tanfolyam új látásmódot adott nekem. Felszabadító volt hallani, hogy nem kudarc, ha nincs egy heteken át fixen, kiszámíthatóan működő rendszerünk. Nekem kicsi gyerekem van, úgyhogy bevallom, a nagyobb gyerekekről szóló leckéket egyelőre csak azért hallgattam meg, hátha a férjemen tudom alkalmazni az ottani tippeket. Lesz is, amit kipróbálok! Viszont el kell mondanom, hogy tényleg érdemes végighallgatni a leckéket kisgyerekesként is, mert sok általánosan bevethető, támogató ötlet van a nagy gyerekes, kamaszos videókban is!
  Az is felemelő, ha nem szolgaként, hanem menedzserként gondolok magamra – bár nekem a menedzserség is megerőltető, nem jön magától. Most kaptam egy lökést, hogy meglássam benne a szépséget, és elkezdjek fejlődni ezen a téren. Köszönöm az értékes tanfolyamot! Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

 6. Lakatos Zsuzsanna

  Mikor elkezdtem hallgatni a tanfolyamot csak sejtettem az elején, hogy házisárkány vagyok 😅 aztán a következő videoban már biztos voltam benne rólam szól 🙂 nagyon más szemszögből közelíti meg Ági ennek az okait, mint amit az előadás nélkül gondoltam volna. Nagyon sokat tanultam belőle és tudok a megszerzett tudással fejlődni ami a legfontosabb. Minden kezdő anyukának ajánlom jó szívvel ezt a tanfolyamot. Hiánypótló ak tartom. Gratulálok Ági és Szandi az elkészítéséhez 🙂

 7. hpemese

  Első gyermekes anyukaként, viszonylag későn vállalva gyermeket és alapítva családot elég komolyan beivódott az életembe – és ez a férjem életére is igaz – az egyedülgazdálkodó ember környezete. A rendnek és az otthon hangulatának legfeljebb rapszódikusan volt szerepe, és az állandóság, a rendszer automatizálása nem merült fel ennyire szembetűnő szükségességgel. Naponta költöttem el a figyelmem, erőm és időm az étkezésem megszervezésére és lakásom tisztaságára. Ági szemléletmódját, differenciált gondolkodását, igényesen válogatott értelmezési rendszerét a Mozgásfejlődéses facebook csoportban figyeltem, és felszabadító öröm volt látni, hogy az anyaság maga köré vont szereprengetegével milyen eredeti módon, és igényesen foglalkozik. Ahogyan a gyökerénél ragadja meg a kérdéseket, a lényegig visszatisztítva az alapvetéseknek vett, hétköznapi godolkodásunkból kikoptatott, magától értetődőnek kezelt, panaszokon érlelt és éltetett témát: a házimunkát. Azt gondolom, jól jár az, aki nem kerüli meg a saját viszonyának az igényes kialakítását ehhez a témához. Nem magától értetődően, nem panasszal félresöpörve a nehézségek halmazát, hanem a kérdéshez odafordulva, és önmaga számára újra átgondolva. Ebben ad kedves, törődő útmutatást Ági. Ugyanis ez a tudás megadja azt a kompetenciaérzést, hogy bírom és gondjaimba veszem a körülöttem lévő otthont, újragondolva önmagamat benne, magamra szabott szerepeimet és családom helyét a rendben. Jó érzést azt a tudást bírni, amivel az otthon birodalmának Házi”tündére” sárkánybőrét levetve a rend könnyed tartójává válik.

Mondd el a véleményed