Használd ezt a kuponkódot és élj a 20% kedvezménnyel bármely alábbi videósorozatunkból.

gyerek20

Miért nem alszik?

Minden alapinformáció a felhőtlen altatáshoz. 21 problémakör és 50+ tipp és megoldás.

Mozgásfejlődés

Szeretnél hatékony, otthoni és ingyenes eszközt kapni a kezedbe a babád mozgásfejlesztéséhez?

Hiszti tanfolyam

Nálatok is beütött a dackroszak? Honnan lássunk neki a hiszti kezeléséhez?

“Óriási ez a hiszti tanfolyam! Kötelezővé tenném!”

Legyél profi szülő!

Gyereknevelés születéstől kamaszkorig.

Olyan új megközelítést kapsz, amit máshol nem találsz meg, ráadásul egészen a születéstől a felnőttkorig át tudod majd látni, hogy mi mozgatja a gyereket, hogyan tudsz vele hatékonyan kommunikálni a dackorszaktól a kamaszkorig.

Fantasztikus volt a kamaszokról szóló rész is! Annyira örülök, hogy még előtte állunk. Bár még nem tűnik olyan távolinak a saját kamaszkorom, de azért a lányoméig még van 6-7 év, jó lesz így készülni. És jó volt ismét egy megerősítést kapni, milyen jól csinálta a saját édesanyám ❤️

Ne legyél házisárkány!

És nevelj sikeres felnőttet!

“A későbbi szakmai siker alapja, a gyermekként végzett házimunka. Minél korábban, annál jobb,” 
Julie Lythcott-Haims akadémikus és író

.

„Két kisgyermekes háziasszonyként úgy éreztem kicsúszott a lábam alól a talaj. Azon kaptam magam, hogy nem értem, hogy miért ennyire “rosszak” a gyerekek, hogy miért van az, hogy úgy érzem semmi nem fér bele az egész napos konfliktus-kezelésen túl. Azt gondoltam, hogy már rutinos vagyok a gyerekkel végzett házimunkában, hiszen az első gyermekemmel működött. Két kicsivel viszont túlnőtt rajtam a feladat. A tanfolyamot hallgatva rájöttem, hogy nem is a gyerekekkel van a gond, illetve nem azzal, ahogyan az ő viselkedésükről és fejlődésükről gondolkodom, vagy velük vagyok. A házimunkáról való gondolkodásomat kellett a “két gyerekes üzemmódba” átállítani. Felszabadító volt hallgatni a tanfolyamot! Jót tett hogy ráláthatok, hogy mit jelent a házimunka a gyerekeknek. Mik azok a gondolatok amik vigasztalhatnak engem ha “túl sok a segítségem” így könnyebb lelassulnom hozzájuk. És nagyon jó gyakorlati tippek, stratégiák is vannak benne egy-egy helyzetre, tevékenységre.”

L.Zs.

Vélemény

“Kedves Ági! Élvezettel néztem végig a mozgásfejlődésről szóló tanfolyamatok első részét, úgy érzem, sok minden a helyére került most nálunk.

T.E.