legyél profi!

Minden gyereknevelés kérdésedre a válasz egy helyen.

0-18 éves korig.

}

Miért nem alszik?

Minden fontos információ, amire szükséged lehet az első három évben: az altatásról, az alvásigényről, arról hogy mikor fogja és hogyan átaludni az éjszakát és hagyd-e sírni. Hogy rossz szokás-e, ami nálatok van és ha igen, akkor mit csinálj másképp.

Mozgásfejlődés 101

A születéstől a stabil járásig fogjuk a kezedet, hogy ne kelljen cseppet sem aggódnod a babád fejlődéséért. Hatékony, otthoni és ingyenes eszközt adunk a kezedbe a babád fejlesztéséhez.

Segítség! Hiszti!

Elrontottam, hogy ennyire hisztis? Hogyan kezeljem a dackroszakot? Mikor lesz vége? Részletesen körbejárjuk a témát és megoldást adunk a kezedbe.

Legyél profi szülő!

Gyereknevelés – másképp

Több mint 8 órás tudásanyag, hogy jobb szülő lehess, mint valaha. Ezen felül egy önismereti minitanfolyam, hogy egyensúlyban tudj maradni. 6 meditáció. 3 bonus videó a legégetőbb témákban.

A sikeres felnőtté válás titka

“A későbbi szakmai siker alapja, a gyermekként végzett házimunka. Minél korábban, annál jobb,” 
Julie Lythcott-Haims akadémikus és író
Te sem leszel házisárkány és a gyerek is jól jár.

Kommunikáció a családban
Te is már százszor elmondtad?

z

Válts taktikát!

A tanfolyam olyan komplex tudást ad, ami valódi változást hoz az életedbe.

“Lelkesen ajánlom a kurzust azoknak akik jobban szeretnék érteni önmagukat és másokat. Az itt kapott tudás hatalmas változást hozott az életembe és a kapcsolataimba. A konfliktusok nem szűntek meg, hanem egészen másképp vagyok benne ezekben a helyzetekben. Lehet, hogy egyszer még a gyerekeim is megköszönik majd Ónodi Ágnesnek. A férjem akivel közösen “jártuk végig” is egyetért benne, hogy a legjobb befektetéseink egyike volt ez a kurzus!”

L.Zs.

Vélemények

“Először is köszönöm a videókat, nagyon tanulságosak, sok mindenre megkaptam magamban a választ és segitett megértenem dolgokat”

K. Zs.

“Rengeteg hasznos információt hallottam és a legfőbb üzenet számomra, hogy minden rendben van nálunk úgy, ahogy van. Normálisak a folyamatok, amiken átmegyünk, mások is vannak hasonló helyzetben és idővel változnak a babák. Az elfogadás is az egyik dolog, amire a szülői lét tanít engem. Még egyszer köszönöm!”

D. J.