Alvásproblémák 6-24 hónapos kor között

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

Leckék

Sírva alszik el!

Hossz: 12 perc

Körüljárjuk az okokat, és azt is, hogy mit tehetsz, hogy könnyebb legyen.

Nagyon rövideket alszik a babám!

Hossz: 11 perc

Milyen a jó alvás? Honnan tudhatom, hogy eleget vagy elég nyugodtan alszik-e a babám? Mit tehetek a jó alvásáért? Válaszok a videóban.

Hogyan nyújthatom az ébrenléti idő?

Hossz: 9 perc

Mennyi a normális ébrenléti idő ebben az életkorban? És mit tegyek, hogy rendben legyen a babám ébrenléti ideje? A videóban elhangzó információk tisztánlátást és könnyebbséget hoznak az életetekbe!

Segítség! Óránként ébred éjjel!

Hossz: 10 perc

Ülj le, amikor hallgatod ezt a leckét, hogy ne a meglepetés ültessen le. Mert megtudod, hogy az óránkénti ébredés átlagosnak számít ebben az életkorban! Az viszont nagyon fontos, hogy pihenéshez juss. Hogyan? Tippjeink a leckében!

Hogyan álljunk át egy alvásra?

Hossz: 6 perc

Értsd meg, hogy hogyan működik a bioritmus és az alvás ebben az életkorban, és találd meg a saját utatokat szabadon, könnyedén!

Alvós állat, szundikendő és társaik – legyen? Ne legyen?

Hossz: 11 perc

Alvós plüss, alvós rongyi és társaik – ezeket a pszichológia átmeneti tárgyaknak hívja. Baj, ha az én babámnak nincsen ilyenje? Kéne, hogy legyen? Hogyan szoktassam rá, hogy legyen? Láss tisztán: értsd meg, hogy hogyan működik az átmeneti tárgy.

Hogyan szoktassam át arról, hogy szopizva alszik el?

Hossz: 8 perc

Mindig szopizva alszik el – de jó lenne már másként altatni! Lehet, hogy azért vagy így, mert már fáradt vagy a sok testi gondoskodástól. Lehet, hogy szeretnéd, ha más is el tudná altatná a babádat. Vagy csak jó lenne látni, hogy menni fog ez másként is. Hallgasd meg a tapasztalatainkat, tudásunkat az altatási módszerekről és […]

+Bonus videó: Mi ennek a kornak a tétje? A mozgásfejlődési boom

Hossz: 49 perc

Mikortól meddig tart ez a korszak? Mire képes a gyerek ekkor, és mire nem – no, és hol tart az empátiafejlődés? Mik a hatékonyan működő kommunikációs csatornák? Mi az életkori „feladata”, mi ennek a kornak a tétje? Milyen környezet és életmód támogatja a fejlődését? Erről szól részletesen ez a tanfolyamunk – ha érdekel mélyebben a […]