Akció!

Alvás tanácsadás VIP csomag

14.900 Ft

Mit kapsz a csomaggal?

  • Videósorozatot az alvás fejlődéséről – hogy lásd, mi az, ami normális és mi az ami nem: napirend, altatás 0-3 éves korig
    12 videó | 212 perc
  •  Részletes szakértői választ az alvás/altatás kérdéseidre 1 hónapon át messengeren
w

Messengeren ✍️ írásban vagy 🎧 hangüzenetben át tudunk rágni minden alvásproblémát egy hónapon át és olyan megoldástervet dolgozunk ki együtt, ami rátok van szabva és az egész család igényeit figyelembe veszi, amellett, hogy a kisbabád vagy nagyobb gyereked szükségleteit és életkori sajátosságait is szem előtt tartja.

Megerősödhetsz abban is, hogy minden rendben nálatok, nem rontottál el semmit!

Folyamatosan vissza tudsz jelezni, hogy hogyan működnek a megbeszéltek, nem engedem el a kezed!

hasfájás, sírás

nincs napirend

felcserélte az éjszakát

tápszeres baba

alvásigény elég neki?

4 hónapos regresszió

alvástréning hagyjam sírni

óránként ébred éjjel

le kéne szoktatni

horror az esti altatás

átállás 1 alvásra

bölcsis/ovis problémák

Milyen témákat veszünk át a csomaghoz tartozó videó tréningen?

NAPIREND

ALVÁSCIKLUSOK

ALVÁSIGÉNY

ÉJSZAKAI ÉBREDÉS

ETETÉS

ÖLTÖZTETÉS

Csoport támogatás: olvasd mások tapasztalatait és érezd a csoport támogató erejét! Rengeteg számít, hogy látod: nem vagy egyedül!

„Beni az első babám és 3 hónapos volt, amikor elkezdtem nézni a tanfolyamot, ami számomra rendkívül hasznos infókat tartalmazott, mondhatni összeállt a kép. 🙂 Volt olyan viselkedése a babámnak, amit utólag értettem meg és volt olyan, ami éppen zajlott és megoldást találtam rá. Mint minden anyuka, én is folyamatosan bújom az internetet megoldásokat keresve a problémáinkra. Mivel a pandémia miatt korlátozva vagyunk, nagyon kevés a lehetőség találkozni más anyukákkal, akikkel tapasztalatokat cserélhetnénk, amit személy szerint nagyon igényelnék. Miközben néztem a videókat, úgy éreztem, hogy Szandi és Ági “fogja a kezem” 🙂”

Enikő

Csak gondoltam bejelentkezek, már 3 hete próbálom úgy tervezni a napirendet, ahogyan mondtad. A napirend amit megbeszéltünk: 9-10 és 1-2 óra körül alszik egy órát, meg 30 percet fürdés előtt 5 körül. 7-8 között el is szokott aludni. Azért előfordul, hogy nem tudja mindig megaludni az 1 órát, ilyenkor van, hogy fáradtabb, de összességében sokkal kiegyensúlyozottabb és vidámabb! Már előfordul, hogy ő kéri az alvást az adott időpontban, úgy, hogy az arcát a nyakamba fúrja (és ez hatalmas előrelépés, előtte minden nappali alvás küzdelem volt).

Beszereztünk neki egy nagyobb ágyat, amibe én is beleférek. Emiatt a nappali alvások is itt vannak, nem pedig a mi nagy ágyunkban (mert nappal csak és kizárólag cicin tud aludni vagy úgy, hogy mellette fekszem). Szerintem ez is nagyon jót tesz neki, hogy minden alvás az saját ágyában van. Még most is vannak nehéz éjszakák, de a fő probléma szerintem a hozzátáplálás, mert rengeteget puffad a pocakja. Viszont sokkal többet alszok én is így, hogy le tudok mellé feküdni! 🙂 Nagyon szépen köszönöm a sok jó tanácsot! 🙂

Nóra

„A tanfolyam a szuper babaápolási, igazán használható, gyakorlatias tanácsokon túl, számomra motivációt és erőt ad babám türelmesebb, szeretetteljesebb ellátásában, mert megértette velem a babám lelkének világát.”

Karola

Szia Szandi,

Megnyugtattál, rendkívül hálás vagyok a segítségért!!!!! Nagyon szépen köszönöm!

B.Z.

“Követem a megbeszélteket, azóta már volt egyben 5 órás alvása is a gyermekemnek :-). Az eddigi 2 óránkénti kelések után csodaként éltem meg.”

T.M.

„Szia Szandi,
ismét rengeteget segítettél, nagyon köszönöm! Belegondolva tök evidens minden, mégis olyan könnyen elvisz egy-egy vihar a helyes útról!”

Ö.R.

„Rengeteg hasznos információt hallottam és a legfőbb üzenet számomra, hogy minden rendben van nálunk úgy, ahogy van. Normálisak a folyamatok, amiken átmegyünk, mások is vannak hasonló helyzetben és idővel változnak a babák. Az elfogadás is az egyik dolog, amire a szülői lét tanít engem. Még egyszer köszönöm!”

L.T.

“Mègegyszer köszönöm a tanàcsadàst! A mòdszereket jòl tudjuk alkalmazni. Az èjszaka ìgy sokkal jobban telik.”

L.A.