vagy jelentkezz be, hogy megnézhesd ezt a tanfolyamot.

Leckék

Szövött hordozókendő

Hossz: 7 perc

Milyen tulajdonságaik vannak a szövött kendőknek? Milyenek a méretei, anyaga, kor- és súlyhatára? Mi alapján válasszunk, ha emellett döntünk?

Zsömbi

Hossz: 5 perc

Lássuk, a zsömbi miben más, mint a többi rugalmas kendő? Milyen különleges tulajdonságai vannak? Meddig és milyen módokon használható?

Caboo

Hossz: 8 perc

A Caboo rugalmas kendőből készül két pár karikával, így egyszerű belebújni és könnyebb használni, de kendős érzetet ad.

Bondolino

Hossz: 13 perc

Oktató videó: hogyan vedd fel előre? A Bondolino egy kenguru, megnézzük minden apró részletét. Mitől olyan egyszerű a használata és melyik részének mi a funkciója? Itt tudod megvásárolni vagy kölcsönözni!

HopTye

Hossz: 6 perc

A HopTye egy hordozókendőből varrt kötős kenguru. A születés pillanatától használható 10 kilóig. Megmutatjuk a különböző állítási lehetőségeit.

A karikás kendő

Hossz: 17 perc

A karikás kendők is hordozókendőből készülnek, egy pár karikával. Kis helyet foglal, könnyű, egyszerű a használata. Vajon mit tud még?

Fizio csatos hordozó

Hossz: 12 perc

Oktató videó: hogyan vedd fel előre? Négyévszakos kivitelezés és tökéletes ergonómia kicsiknek, nagyobbaknak és a szüleiknek egyaránt! Zseniális anyagok, ötletes megoldások – a francia Love Radius/JPMBB család tagja, a már megszokott eleganciával és igényességgel. Ajándék háti hordozós tükörrel! Itt tudod megvásárolni vagy kölcsönözni!

Emeibaby kendős csatos hordozó

Hossz: 5 perc

Oktató videó: hogyan vedd fel előre? Csatost veszel magadra, kendő öleli a babádat, mi az? A megfejtés: Emeibaby! A csatosok és a hordozókendők egyedülálló kombinációja! Itt tudod megvásárolni.

KiBi EVO csatos hordozó

Hossz: 10 perc

  A csatosok között egyedülállóan pontosan és finoman alkalmazkodik a babához 4,5 kilótól a hordozós kor végéig! Minőségi, csinos és praktikus cseh csatos hordozó. Itt tudod megvenni.