Útmutató a szabad mozgáshoz 1 éves kortól iskoláskorig

Vagy jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaim eléréséhez

Leckék

A szabad mozgás az öltöztetésnél kezdődik

Hossz: 11 perc

Mire figyelj, amikor nadrágot, szoknyát adsz a gyerekre, hogy szabadon mozoghasson? Milyen csapdát kerülj el az ünneplő ruhákkal? + 1 tipp: Hogyan válhatnak könnyedebbé a mindennapjaidat azáltal, ahogy a ruhák rendben tartásáról gondolkodsz? A Hiszti tanfolyamot itt találod. Ha olyan nadrágot keresel, amiben garantált a szabad mozgás, és ami több méreten át együtt nő a […]

A kertben

Hossz: 9 perc

Hogyan alakítsuk ki a kertet, hogy egy mozgásfejlesztő terepet kapjunk? Hogyan legyünk a kertben a gyerekkel, hogy az egyszerű legyen nekünk, és hatékonyan támogassa a kicsi fejlődését? Ezt tudod meg ebből a leckéből.

A játszótéren

Hossz: 16 perc

Hogyan biztosítsam a szabad mozgást – és a biztonságot egyszerre – a játszótéren? Hogyan álljak át a szabad mozgásra, ha eddig nem volt meg?

A lakásban

Hossz: 7 perc

Kevés játék, nagy tér, bunkiépítés – de az asztalra nem mászunk! Egy-egy ízelítő tipp a leckéből – a részletekért hallgasd meg a videót! Ötletet kapsz még belőle, hogy hogyan teremtsd meg a rajzolás feltételeit kisgyereknél. Sőt, végül még a házimunkába is bevonjuk a gyereket! Ígérek linkeket a videóban, íme: Gyereknevelés online videósorozat Hiszti tanfolyam Ha […]

Kismotor

Hossz: 11 perc

Kismotor kisgyerekszemmel. Legyen kismotorunk? Ne legyen? Mikortól legyen? Gondoljuk végig együtt!

Tricikli

Hossz: 5 perc

Mit tud a tricikli, amit a kismotor, sőt, még a bicikli sem? Tudd meg ebből a leckéből!

Futóbicikli és bicikli

Hossz: 7 perc

Mit tud a futóbicikli? Kell előbb a futóbicaj ahhoz, hogy megtanuljon a gyerek biciklizni? Hogyan a legegyszerűbb megtanítani biciklizni?

Úszás

Hossz: 7 perc

Mikor kezdjük az úszástanulást? Hogyan tanul meg a gyerek úszni?