Alvás tanácsadás [30p] | alap csomag

29.900 Ft

Nézd meg mi van a csomagban:

30 perces tanácsadás [telefonon vagy online]

Utánkövetés [messengeren]

Alvás/altatás 0-3 évig
21 videó | 221 perc
19.900.- Ft értékben

Ajándék videócsomag:
NAPIREND 0-2 évig
5 videó | 180 perc
24.900.- Ft értékben

Már jártál nálam? Akkor nem kell megvenned az alap csomagot. Kattints ide.

A 30 perces tanácsadáson át tudunk részletesen beszélni 1-2 konkrét alvásproblémát és olyan megoldástervet dolgozunk ki együtt, ami rátok van szabva és az egész család igényeit figyelembe veszi, amellett, hogy a kisbabád vagy nagyobb gyereked szükségleteit és életkori sajátosságait is szem előtt tartja.

Megerősödhetsz abban is, hogy minden rendben nálatok, nem rontottál el semmit!

⭐⭐⭐⭐⭐

Kedves Szandi! Egy kipihent anyuka ír most neked 🙂 Ábel, a kisfiunk (14 hós lesz) ugyanis ma éjszaka összesen 1x kelt és egészen reggelig aludt! 🥳 El se hiszem 😂 Megfogadtuk a tanácsaid (szűk, rácsos ágy helyett matracon alszik, nem takargatom túl vastagon és igyekszünk korábban kelni reggel), és ezek így összességében eredményesek. Persze nem bízom el magam, biztos lesznek még nehéz éjszakáink, de mégegyszer köszönöm a segítséget, hálásak vagyunk ☺️

Ági

“Köszönöm, olyan vagy nekem most, mint szomjazónak egy pohár víz Szandi. A Jóisten áldjon meg a segítőkészségedért.”

Bori

Olyan nagy segítség vagy SzandiIszom minden szavad, mindig feltöltesz, és felnyitod a szemem, amit nem látok, vagy éppen másképp, és pozitívra fordítod!!!! Köszönöm

Dóra

“Hallgassatok több Kalmár Szandit!  Hónapokig hibáztattam magam, hogy rossz anya vagyok, nem tud még aludni se a gyerekem, próbálkoztam a felvesz-letesz módszerrel, cicin altatásról való leszoktatással, mindennel, csak sírni nem hagytam. Volt, hogy elértem, hogy 20 percet aludt a kiságyban nappal. Utána egész nap csetlett-botlott, üvöltött, totál ki volt akadva.

Rajtam alszik, ringatózunk a székben, kora délelőtt 2.5, délután 1.5 óra alvás. Kipihenten kel, sokkal jobb így neki és nekem is. Közben KRESZ-t tanulok tableten, olvasok, tévézek. Van egy nagyon kénylemes fotel, szunditok.”

Inez

Milyen témákat veszünk át a csomaghoz tartozó videó tréningen?

Az alvásciklusokról mindent, avagy mi az a mágikus 20 perc?

Napirend – éjjel és nappal ritmikus váltakozása

A baba alvásigénye

Mikor tanul meg egyedül aludni?

Mikor fogja átaludni az éjszakát?

Mindenki azt mondja te rontottad el?

Mi lesz a szexszel?

Alvástréninget kéne bevetnetek?

“Beni az első babám és 3 hónapos volt, amikor elkezdtem nézni a tanfolyamot, ami számomra rendkívül hasznos infókat tartalmazott, mondhatni összeállt a kép. 🙂 Volt olyan viselkedése a babámnak, amit utólag értettem meg és volt olyan, ami éppen zajlott és megoldást találtam rá. Mint minden anyuka, én is folyamatosan bújom az internetet megoldásokat keresve a problémáinkra. Mivel a pandémia miatt korlátozva vagyunk, nagyon kevés a lehetőség találkozni más anyukákkal, akikkel tapasztalatokat cserélhetnénk, amit személy szerint nagyon igényelnék. Miközben néztem a videókat, úgy éreztem, hogy Szandi és Ági “fogja a kezem” 🙂”

Enikő

Milyen témákban tudok segíteni a tanácsadáson?

hasfájás, sírás

nincs napirend

felcserélte az éjszakát

tápszeres baba

alvásigény elég neki?

4 hónapos regresszió

alvástréning hagyjam sírni

óránként ébred éjjel

le kéne szoktatni

horror az esti altatás

átállás 1 alvásra

bölcsis/ovis problémák

Csak gondoltam bejelentkezek, már 3 hete próbálom úgy tervezni a napirendet, ahogyan mondtad. A napirend amit megbeszéltünk: 9-10 és 1-2 óra körül alszik egy órát, meg 30 percet fürdés előtt 5 körül. 7-8 között el is szokott aludni. Azért előfordul, hogy nem tudja mindig megaludni az 1 órát, ilyenkor van, hogy fáradtabb, de összességében sokkal kiegyensúlyozottabb és vidámabb! Már előfordul, hogy ő kéri az alvást az adott időpontban, úgy, hogy az arcát a nyakamba fúrja (és ez hatalmas előrelépés, előtte minden nappali alvás küzdelem volt).

Beszereztünk neki egy nagyobb ágyat, amibe én is beleférek. Emiatt a nappali alvások is itt vannak, nem pedig a mi nagy ágyunkban (mert nappal csak és kizárólag cicin tud aludni vagy úgy, hogy mellette fekszem). Szerintem ez is nagyon jót tesz neki, hogy minden alvás az saját ágyában van. Még most is vannak nehéz éjszakák, de a fő probléma szerintem a hozzátáplálás, mert rengeteget puffad a pocakja. Viszont sokkal többet alszok én is így, hogy le tudok mellé feküdni! 🙂 Nagyon szépen köszönöm a sok jó tanácsot! 🙂

Nóra

“Követem a megbeszélteket, azóta már volt egyben 5 órás alvása is a gyermekemnek :-). Az eddigi 2 óránkénti kelések után csodaként éltem meg.”

Melinda

“Rengeteg hasznos információt hallottam és a legfőbb üzenet számomra, hogy minden rendben van nálunk úgy, ahogy van. Normálisak a folyamatok, amiken átmegyünk, mások is vannak hasonló helyzetben és idővel változnak a babák. Az elfogadás is az egyik dolog, amire a szülői lét tanít engem. Még egyszer köszönöm!”

Tamara

“Mègegyszer köszönöm a tanàcsadàst! A mòdszereket jòl tudjuk alkalmazni. Az èjszaka ìgy sokkal jobban telik.”

Anna

Alvás tanácsadás [30p] | alap csomag termékről 1 értékelés

  1. Ági

    Kedves Szandi! Egy kipihent anyuka ír most neked 🙂 Ábel, a kisfiunk (14 hós lesz) ugyanis ma éjszaka összesen 1x kelt és egészen reggelig aludt! 🥳 El se hiszem 😂 Megfogadtuk a tanácsaid (szűk, rácsos ágy helyett matracon alszik, nem takargatom túl vastagon és igyekszünk korábban kelni reggel), és ezek így összességében eredményesek. Persze nem bízom el magam, biztos lesznek még nehéz éjszakáink, de mégegyszer köszönöm a segítséget, hálásak vagyunk ☺️

Mondd el a véleményed