Hordozási tanácsadó képzés – kétnapos kontakt alkalom

50.000 Ft

A kontaktalkalom az online hordozási tanácsadó képzésünkre épül. Vedd meg és végezd el azt, és utána gyere erre!

2 nap intenzív tanulás: kérdezési lehetőség, ismétlés, integrálás, kötözés, csatolás, szituációs gyakorlatok – hogy profi hordozási tanácsadó legyél!

A következő (online és/vagy személyes) időpont: 2023. november 13-14.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/002084.

Leírás

Mit tanulunk a kontaktalkalmon?

  • Átbeszéljük a résztvevők minden kérdését, ami az online képzés után maradt vagy azóta keletkezett.
  • Ismételjük és integráljuk az online képzés elméleti anyagának különböző témaköreit.
  • Gyakoroljuk a gyakorlati rész anyagát: kötözünk, csatolunk, hátra veszünk, egymásra föladunk…
  • Szituációs gyakorlatok segítségével gyakoroljuk és élővé tesszük a kommunikációs anyagrészeket, és integráljuk őket az elméleti és gyakorlati anyagrészekkel.

A kontaktalkalom az online képzés információit elmélyíti, árnyaltabbá teszi, a képzést pontosan rád szabja, ezzel hatékonyan készít a vizsgára is.


Mikor?

A következő kontaktalkalom időpontja: 2023. november 13-14., hétfő-kedd (a jelentkezők számának függvényében egy- vagy kétnapos).
Jelentkezési határidő: 2023. november 2.

Ha ezen termék megvásárlásával jelentkeztél kontaktalkalomra, akkor jöhetsz ebbe vagy bármelyik jövőbeni csoportba is.

Mindkét napon 9.00-12.00 és 13.00-16.00 óra között zajlik az alkalom. Az első napon a felmerülő elméleti és gyakorlati kérdéseket beszéljük át, a második napon szituációs gyakorlatok végzünk.

A fenti időtartam 4-8 fő részvétele esetén igaz. Az alkalmak 1 fő jelentkező esetén is meg lesznek tartva, csak az alkalmak hossza változik, így:
– 3 fő esetén 2×4 óra;
– 2 fő esetén 2×3 óra;
– 1 fő esetén 1×3 óra.

Hol?

Az alkalom online része a facebook-on zajlik, az online képzést végzők csoportjában. A személyes része a Hordozóházban, Budapesten.
Igény szerint az alkalmak történhetnek teljesen online, teljesen személyesen vagy akár vegyesen is: egyes hallgatók becsatlakozhatnak online, mások meg személyesen – ahogy az éppen résztvevő hallgatóknak a legjobb!


Várandósan fogok tudni haladni a csoporttal?

Az a tapasztalat, hogy igen. Ha jólesik, gyere nyugodtan!


Jöhet velem a gyerekem?

Erre a kérdésre a végső választ mi nem tudjuk megmondani, mert nem ismerünk titeket, és sok múlik a részleteken. Leírjuk viszont a szempontjainkat és a tapasztalatainkat, és ha ezeket elolvasod, akkor biztosan megtalálod a legjobb megoldást.

A Hordozóházat tökéletesen gyerekbarátra alakítottuk ki, hogy az is a lehető legjobban tudjon tanulni, aki gyerekkel jön. Ezzel együtt igaz, hogy az oktatótermünk tere nagyobbacska gyerek egész napos tartózkodására kicsi.

Nekünk természetes, hogy gyerekek mellett tanítunk, és nagyon nagy rutinunk van benne, szóval mi a tanítást megoldjuk gyerekek mellett is.

Tagadhatatlan tény viszont, hogy sokkal hatékonyabb és kellemesebb is gyerek nélkül tanulni, mint gyerekkel. Ha meg tudod oldani, hogy gyerek nélkül gyere, akkor biztatunk, hogy oldd meg! Így a tanulás minden téren töltődés lesz neked!

Ha nagyobbacska, már helyváltoztató, sőt totyogó gyerekkel jössz, akkor fontos tisztán látnod, hogy a te dolgod lesz (a gyereked jóllétén túl) arról (is) gondoskodni, hogy a többi résztvevő nyugodtan tudjon tanulni. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy csöndben kell maradjon a gyereked, de azt igen, hogy te gondoskodj arról, hogy a totyogódtól biztonságban legyen a földön fekvő pici baba, amíg az anyukája kötöz a csoporttal, vagy hogy halljuk azért egymást a csoportban.

Ha olyan segítséged van, aki el tud jönni veled, akkor nektek nagyon jól jön a rugalmasságunk: a segítséged bármennyit velünk egy térben lehet, bármikor bejöhet és elmehet, hozhatja-viheti a gyereket is. Így mindenféle hibrid megoldásokat is kitalálhattok (valamennyit veled van a gyerek, valamennyit nélküle tanulhatsz), amik remekül szoktak működni!

Ha kérdésed van még a témában, akkor keresd és kérdezd Erdő Lenkét: [email protected], 0620/317-3178.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hordozási tanácsadó képzés – kétnapos kontakt alkalom” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük