Maradj egyensúlyban | 8 alkalmas gyereknevelés tanácsadás Ónodi Ágival [8 x 60p]

(7 vásárlói értékelés)

144.000 Ft

Kiborít a gyerek?

8 hét, és sokkal könnyebb lesz!

Leírás

Kiborít a gyerek?

 • Iszonyú nehezek a mindennapok, és nincs már több ötleted, hogy mitől lehetne jobb a helyzet?
 • Vagy csak jó lenne egy támogató kéz, amire számíthatsz?
 • …és egy külső, sokat látott szem, ami tisztánlátást hoz a helyzetbe?

A Maradj egyensúlyban! program bármely életkorú gyerekkel hatékony segítség.


8 hét, és sokkal könnyebb lesz!

Beszéljünk 8 héten át heti egy órát attól függetlenül, hogy éppen hogy vagy. Hozd mindig azt a helyzetet, ami a legjobban feszít. És a végére el sem fogod hinni, hogy meddig jutottál ez alatt a röpke két hónap alatt!

Fontos! Akkor is gyere tovább, ha jobban vagy, és könnyebb az életed, vagy egyenesen úgy érzed, hogy már minden nagyon szép és jó! Egyre jobban leszel, de az eredmény akkor igazán tartós, ha végig járod a 8 alkalmat.


Mi történik a beszélgetéseken?

Egy komplex és hatékony eszközrendszert kapsz a kezedbe.

 • Együtt alkalmazzuk őket az éppen aktuális legnehezebb helyzetedben, ami azonnali könnyülést hoz az életedbe.
 • És gyakoroljuk azt is, hogy egyedül hogyan használd ezeket az eszközöket,
 • …és hogy felismerd, hogy mikor melyik eszközrendszerre van szükséged.

Szuperintenzív segítségre vágysz?

Szeretnéd, hogy még tovább juss a Maradj egyensúlyban programoddal? Szeretnél betekintést az eszközrendszerbe, amit használunk? Végezd el előtte/közben az EMK a családban videósorozatunkkat és az Önegyüttérzés programunkat is!


Ha kérdésed van, keresd Ágit: [email protected], +36 30 8476226.

Maradj egyensúlyban | 8 alkalmas gyereknevelés tanácsadás Ónodi Ágival [8 x 60p] termékről 7 értékelés

 1. Teodóra

  Hálás vagyok a közös munkáért. Ági mind anyaként, mind szakmailag, mind magánemberként sziklaszlárd erővel és együttérző figyelemmel állt mellettem a folyamatban. Olyan eszközöket adott a kezembe, amivel más miőségben tudom élni a mindennapjaimat – anyaként, dolgozó nőként, feleségként, vezetőként. Köszönöm!

 2. Zsuzsa

  Nagyon hálás vagyok Áginak, rengeteget segített a közös munka. Sok konkrét szituációt elemeztünk ki együtt, amikre hasznos gyakorlati tanácsot kaptunk. Gyakran, egy-egy nehéz helyzetben most már két út van előttem, a régi, nem szeretett, „erőszakos” mellett a másik, gyermekhez kapcsolódó, amihez nyúlhatok. Köszönöm!

 3. Réka

  Égető gyereknevelési kérdéseim miatt vágtam bele a programba, amikre Ágitól választ kapva hamarosan azon vettem észre magam, hogy életem legfontosabb kérdését vázolom Áginak, aki ennek megválaszolására utat, módszert ajánl. Az útnak része a régi sérelmeim begyógyítása is.
  Érzékeny figyelemmel rám hangolódva, világos, tűpontos magyarázataival végigtámogatott engem egy úton, aminek még mindig nagyon az elején vagyok, de érzem, hogy lett annyi tudásom, amivel egyedül is tovább tudok menni rajta. Nagyon bizakodó vagyok.

 4. Bogi

  Nagyon hasznos volt számomra a tanácsadás, újra be is neveztem rá. Sokkal könnyebbek azóta a mindennapjaink, ami most az újabb karantén idején nagy kincs. Elkezdtem változtatni dolgokon, de szeretnék még. Ági mindig pontosan érti, hogy hol tartok és mi a nehézség, ezért hétről hétre tud személyre szabott tanácsokat adni.

 5. Gyöngyvér

  Régóta terveztem már, hogy belevágok ebbe a folyamatba és milyen jól tettem, hogy nem vártam tovább! A családi életből vett számtalan szituációt, nevelési dilemmát írtam össze az elején, amin szépen sorjában végighaladtunk. Válaszokat, megértéseket, megerősítést és tisztánlátást kaptam és ami a legfontosabb, hogy egy kb. 4 éve tartó, számomra nagyon nehéz szituációt sikerült Áginak olyan megvilágításba helyeznie, ami hatalmas áttörést hozott. Még félve kopogom le, de ez nézőpontváltás alapjaiban változtatta meg a mindennapok hangulatát a családunkban, ezért nem tudok elég hálás lenni! Ági nagyon érti a dolgát, gazdag eszköztárral dolgozik, de közben nagyon megközelíthető, érzed, hogy nem csak érti, amiről beszélsz, hanem éli, érzi is és ez szerintem nagyon sokat számít. Köszönöm!

 6. Zsuzsi

  Azért fordultam Ágihoz, mert nagyon elvesztettem a kontrollt a gyereknevelésben és kilátástalannak tűnt a helyzetem/tünk. Igazából csak egy kis támogatásra vágytam és biztatásra, hogy nem “rontottam el” végleg a gyerekeimet. Ennél sokkal többet kaptam! A 8 alkalom után magabiztosabb anya lettem, plusz rengeteg eszközt kaptam ahhoz, hogy ezt fent tudjam tartani és minőségibb kapcsolatot tudjak kialakítani a gyerekeimmel. Köszönöm!

 7. Szandra

  Felemelő dolog bizalmat kapni valakitől. Az még felemelőbb, ha az a valaki el tud indítani afelé, hogy elhiggyem, hogy minden pillanatban megérdemlem azt a bizalmat, ráadásul magamnak is meg tudom adni. Ági pontosan ezt tette.
  A beszélgetéseink során többféle útravalót kaptam tőle: gyümölcsöket, rügyező fákat és magokat is. Gyümölcs volt számomra a sok praktikus gyereknevelési tipp, aminek akár már aznap kóstolhattam az édes ízét. Több melegséget, kapcsolódást, gördülékenységet hoztak a gyermekemmel kapcsolatos helyzetekbe. Rügyező fát nevelgetek például a közelgő óvodakezdéssel kapcsolatban. Érlelem magamban az ezzel kapcsolatos információkat, hogy ha eljön az idő, szüretelhessek majd a fáról. A magokat pedig, amik nekem főként a felnőttekkel való kommunikációval kapcsolatosak, elraktam a zsebembe, és minden nap magamnál tartom őket. Gyakran gondolok rájuk, néha a tenyerembe veszem, nézegetem őket, és lassacskán mindről meg fogom tudom állapítani, mikor, hogyan és hova vessem el őket, hogy apránként szárba szökkenjenek, és egyre több bizalmat, biztonságot, kapcsolódást élhessek meg.
  Áginak ezúton is köszönöm a közös munkát, a hitelességét, a bizalmát, a türelmét, az együttérzését. Receptre írnám fel ezt a programot az anyukáknak!

Mondd el a véleményed