Hölgyeim és uraim! Világszenzáció!

Kíváncsi rá, hogyan érheti el, hogy a gyermeke átaludja az éjszakát? Messze földön híres alvásszakértőnk, Szalmár Kandi csak itt és csak most AKCIÓsan bemutatja garantáltan működő Drrrasztikus Alvástréning® módszerét!

Ez a módszer kíméletes, mint a játszótéri gumigranulátum! Egyetlen gyermeklélek sem fog megsérülni, Önnek pedig szülőként nem kell megkeményítenie a szívét! Maradjon népszerű szülő, a Drrrasztikus Alvástréning® elvégzi Ön helyett a piszkos munkát!

Készen áll rá, hogy belekezdjen? Már eleget nem-aludt vagy eleget hallgatta a rémtörténeteket, hogy mennyire nem fog aludni? Akkor itt az idő, hogy professzionális segítőnk kezébe helyezze a sorsát! Kövesse lépésről lépésre a Drrrasztikus Alvástréning®et, és segítségével nyerjen magának karikátlan szemeket és egy önállóan elalvó gyereket, akivel a játszótéren büszkélkedhet!

A különleges Drrrasztikus Alvástréning® módszert bárhol, bármikor el lehet kezdeni: akár az egy napos babával is, de ha nagyobb gyerekével eddig más úton járt, akkor váltson most – az eredmény garantált!

Blöff-szagot szimatolsz?

Kamunak érzed ezt hirdetést? Pedig épp a többi az átverés! Mert a gyerek nyugalmához és nyugodt alvásához nem különleges kütyük, okostelefonos appok vagy kívülről „tanácsadott” módszerek kell, hanem a Ti belső egyensúlyotok, türelmetek és tudásotok.

Ha komolyan gondolnánk a Drrrasztikus Alvástréning®et, akkor a kezdőcsomagnak az alábbi lépésekből kéne állnia.

A KEZDŐCSOMAG

✅ Fürdesd meg szokás szerint a babát, és saját magadat is, moss fogat és bújjatok ágyba!

✅ Ez az ágy lehet a ti szülői ágyatok, lehet a nagyágyhoz csatlakoztatott kiságy, vagy akár egy matrac a földön, nem számít más, csak hogy kényelmesen legyetek!

✅ Hagyj kint minden zavaró eszközt, kapcsold le a lámpát és bújj össze a babáddal. Maradjatok így estétől reggelig!

✅ Ahányszor csak jól esik, megszoptathatod a babádat igény szerint, vagy – ha tápszeresek vagytok – etetheted és adhatsz neki nyugtatócumit.

❗ van egy nagyon fontos dolog, amit érdemes bevezetni: esténként énekelj és egy-másfél-két éves kora körül kezdj el mesélni mielőtt elalszol! Mesélj neki és róla, fejből, vagy akár mesekönyv segítségével – ahogy jólesik. Aztán jöhet a szopizás vagy a cumisüvegből folyó tej.

👌 2-3 éves kora környékén könnyen megtörténhet, hogy egyszer csak elalszik a mesélés közben a gyereked. És nem is kell már cici vagy cumisüveg! Lehet, hogy cumi igen, ha használtok. De egy napon észreveszed, hogy elhagyta azt is.

👶 ENNYI. Ha ezeket a lépéseket betartod, a Drrrasztikus Alvástréning® végére egy magabiztos, a világgal és benne magával harmóniában lévő, jól alvó gyereked lesz. Járulékos haszonként pedig minden este a legszerencsésebbnek fogod magad érezni a világon, amiért ott szuszognak melletted mindazok, akiket a legjobban szeretsz.

És tudod, ez tényleg tudományos Nemzetközi kutatások (Weinraub 2012) támasztják alá és több ezer család vizsgálatával véghezvitt megfigyelések erősítik meg, hogy a gyerekek alvása egy folyton változó, fejlődő, több éves folyamat. Ennek során alakul olyanná, mint amit mi ebben a nyugati kultúrában már egy nagyon pici babától is elvárunk: nevezetesen, hogy ne kelljen elaltatni, hanem magától – egyedül aludjon el, és hogy átaludja az éjszakát.

Ne hagyd, hogy a cipőkereskedők meggyőzzenek arról, hogy a fiadnak már az első naptól való és kényelmes a 42-es bakancs! Tudományosan bizonyított tény, hogy a gyerekeknek segítségre van szükségük az elalváshoz (McKenna 2016). Az is teljesen természetes, hogy éveken át szopizás közben, vagy ringatva alszanak el. De ha nem szopizik a babád, akkor se aggódj, mert a cumisüvegből folyó tej is ugyanilyen jó altató! Sokszor a nyugtatócumi is elég.

Tudományosan bizonyított az is, hogy a rendszeres éjszakai ébredés normális (Weinraub 2012). A gyerekek több mint harmada az első 2-3 évben ébred éjjelente (Weinraub 2012) . Ez természetes része az alvásfejlődésnek. Hol többet, hol kevesebbet, de ébrednek a gyerekek ebben az időszakban. És ez az ébredés egészséges a számukra, mert nagyon sok érintéshez, gondoskodáshoz jutnak így.

Az éjszaka a nap fele! Miért kéne elmulasztanunk, hogy az időnk felében együtt legyünk?!

A gyerek fejlődő szervezete számára a rendszeres éjszakai ébredés és az arra válaszul kapott éjszakai gondoskodás biztosítja, hogy
👉 elegendő tejhez jusson
👉 hogy a stresszhormon szintje alacsony legyen, tehát biztonságban érezze magát,
👉 és csillapítja a fájdalmát, ha van (mert pl. fogzik).

Számodra pedig
🤱 megkönnyíti az összehangolódást,
🤱 fenntartja, serkenti, ill. beállítja a tejtermelést,
🤱 segít megtapasztalni, hogy együtt aludni jó.

Ha együtt alszotok a babátokkal, ti, szülők gyorsabban megismeritek és megértitek a jelzéseit. Alhattok egy ágyban, egy felületen, de lehet a babátoknak külön kiságya is a tiétek mellett. Neki az a fontos, hogy minél közelebb, egy légtérben legyetek vele legalább az első hat hónapban. WHO is ezt ajánlja mint legbiztonságosabb elrendezést.

Az éjszakai gondoskodás egy életre szóló befektetés!

Azok a felnőttek, akikkel gyerekkoruk egy részében együtt aludtak a szüleik (ez azt jelenti, hogy legalább egy szobában) magabiztosabbak, kreatívabbak, kitartóbbak (Heron 1994), könnyebben teremtenek kapcsolatot (Crawford 1994), kevesebb pszichés problémával küzdenek (Forbes 1992), és általánosan elégedettebbek az életükkel (Mosenkis 1998), mint azok, akikkel nem aludtak együtt soha.Azokat a gyerekeket, akik egy darabig együtt alhatnak szüleikkel és a családba érkező újszülöttel, kevésbé gyötri meg a testvérféltékenység.

Ez persze nem azt jelenti, hogy minden család aludjon együtt A baba érdekében nem ajánljuk az együttalvást azoknak a szülőknek, akik épp dohányoztak, illetve drogos- vagy alkoholos befolyásoltság alatt állnak.

Vannak családok, ahol egyértelmű és gördülékenyen megy az együttalvás. De vannak olyanok is, akiknek ez elsőre furcsa és elképzelhetetlen. Sokszor nem is tudják pontosan mitől idegenkednek, csak azt érzik, hogy valami ijesztő és nem komfortos.

Ha te és/vagy a párod is az utóbbi csoportba tartoztok, ezért a fent leírtak számodra valóban a DRRRASZTIKUS ALVÁSTRÉNING®nek tűnnek, hogyan tudsz mégis lépni a pihentető éjszakák felé úgy, hogy az mindannyiótoknak jó legyen? Gyere el a Babával az élet VIP csoportba, ahol erről is szó lesz!