Babával az élet VIP csomag születéstől 1 éves korig

(5 vásárlói értékelés)

29.900 Ft54.900 Ft

Neked is jár egy támogató csapat az anyasághoz!

Jó lenne, ha a gyereknevelés minden problémás pillanatában kéznél lenne egy szakértő, és bármikor bármennyit kérdezhetnél tőle?

Támaszkodj a szakértelmünkre, a tapasztalatunkra, a VIP csoport támogató közösségére és a tematikus videóanyagainkra.


Mit biztosít a VIP-csomag a tagoknak?

💬 Szakértői forró drót: kérdéseidre folyamatosan válaszolunk a zárt facebook-csoportunkban.
💻 Exkluzív hozzáférés legfontosabb online tanfolyamainkhoz.
☎  Havonta 1db 30 perces konzultációt Kalmár Szandival alvásról, etetésről vagy Ónodi Ágival mozgásfejlődésről, gyereknevelésről,  vagy Erdő Lenkével babahordozásról.
Ezekre itt tudsz időpontot foglalni https://hordozohaz.booked4.us.
❗FIGYELJ RÁ, hogy a havonta egy konzultáció azt jelenti, hogy nem tudod átvinni az esetlegesen el nem használt konzultációs lehetőségedet a következő hónapra.


A jelentkezés folyamatos


Ha a babád már elmúlt 1 éves

…vagy közel vagytok már az 1. szülinaphoz, akkor is jár neked a támogató csapat!
Gyere akkor a Gyerekkel az élet VIP csoportba!

⭐⭐⭐⭐⭐
A Facebook csoportunkban írtátok:
„Amiért örültem ennek a konstrukciónak, mert ilyesmi légkörből hiány van itt Facebookon, legalábbis nekem. Itt nem lesznek megmondóemberek, mert mind egy hajóban evezünk, bátran lehet őszintének lenni.”

Adrienn

4422A VIP csomag tartalma teljes részletességgel

💬 Minden kérdésedre folyamatosan válaszolunk a zárt facebook-csoportunkban.

💻 A tagságod ideje alatt korlátlan hozzáférést kapsz az online videósorozatainkhoz:

= összesen 229.000.- Ft értékben


Csatlakozz a Babával az élet VIP-csoporthoz!

A csoporthoz bármikor csatlakozhatsz.
Háromféle tagsági csomagból választhatsz.

 • 1 hónapos tagság – 54 900 forint
 • 3 hónapos tagság – 44 900 forint/hó
 • 6 hónapos tagság – 29 900 forint/hó

A 6 hónapos tagsági csomag a tiéd lesz, amint az első havidíjat itt a kosárba teszed és kifizeted. Az első havidíj megvásárlásával elkötelezed magad a féléves tagságra és arra, hogy az esedékes havidíjakat az első havidíj után, havonta rendezed.


Ha a babád már elmúlt 1 éves

…vagy közel vagytok már az 1. szülinaphoz, akkor is jár neked a támogató csapat!
Gyere akkor a Babával az élet VIP csoportba!

Vélemények 

5 reviews for Babával az élet VIP csomag születéstől 1 éves korig

 1. Kiss Kati

  Bár még nem jutottam az összes videó végére, már most érzem, hogy nagyon hasznos. Rengeteg olyan információt kaptam amikről jó lett volna hamarabb tudni, sok-sok idegeskedéstől és önmarcangolástól szabadított volna meg. A babàmnak rajtam, velem a legjobb, neki én vagyok a minden ahogyan ő os nekem és nem szabad hagyni, hogy a környezetünk elhitesse velünk, hogy rosszul csináljuk..

 2. Horváth-Bártfai Bea

  Szuper segítség a VIP csoport támogatása és a kapcsolódó tanfolyamok! Ági és Szandi nagyon kedves, támogató és mindenben is jártas szakemberek 🙂 Nagy könnyebbség, hogy nem különböző, egymásnak ellentmondó fórumokon bogarászva, hanem “mindent egy helyen” lehet a babázással kapcsolatos témákról tájékozódni. Sokat tanultam a tapasztalataitokból, tudásotokból, köszönöm

 3. Kiss Alexandra

  Bende közel 4 hónapos volt, amikor az első videótanfolyamot meghallgattam a csomagból és rögtön tudtam, hogy ez az a támogatás, amit mindig is kerestem. Attól kezdve egészen megváltozott a kapcsolatom Bendével. 4 hónapig jóformán semmi kötődés nem alakult ki kettőnk között, hiszen többnyire hulla fáradtan, görcsösen, kételyekkel és félelmekkel teli hangulatban álltam hozzá, és mindenkit hibáztattam azért, hogy nincs a környezetemben elég segítő kéz és személy. Ma már Bende 5 hónapos és a kiegyensúlyozott napirendünknek köszönhetően a babysittertől is meg tudtunk válni. Tudom, hogy mikor van magamra, a házi munkára, az online bevásárlásra stb időm, és a maradék időben pedig a jelenben, boldogságban és nyugalomban tudok megélni minden pillanatot a babámmal. Eszméletlen szabadságot ad, hogy tudom, hogy Bendét bárhova letehetem a földre, ahol éppen vagyok és elfáradok, vagy éppen olyat kell csinálnom, amihez mindkét kezemre szükség van, és mindeközben még a baba mozgásfejlődéséhez is hozzájárulok. Ma már azon sem idegeskedek, hogy nem tudom beleimádkozni a babakocsiba, hiszen egyszerűen, magabiztosan magamra kötöm Bendét, tudván, hogy neki az egész világon rajtam a legjobb, és így bárhova elmehetünk. Köszönöm a rengeteg segítséget, aha élményt, valamint, hogy visszaadtátok a kisbabámba és az anyaságomba vetett hitemet is!

 4. Kovács-Zsigri Tünde

  Sokat gondolkodtam, hogy hogyan írjak véleményt a VIP csoportról, amire Ági hívott pár napja, de nem jut eszembe újabb vagy frappánsabb megfogalmazás, mint amit már rengetegen előttem leírtak (pl.: receptre írnám fel mindenkinek) Én egy képes összefoglalóval tudnám a legjobban szemléltetni mit kaptam a VIP csoporttól, Szandi Kalmár -tól és Ónodi Ágnes-től. Pár szóban: elfogadást, bátorságot és önbizalmat. Köszönöm!

 5. Árki Vivien

  Sziasztok! Van pár élményem az elmúlt hónapról, ugyan még nem végeztem ki minden videót a tanfolyamról, de a két konzit már letudtam. Ágival egyszerűen feltöltődés volt beszélni, szabadon , mintha rögtön megertette volna , hogy mit is szeretnék , és megadta az utolsó lökést, hogy tudjam igenis jók az ösztöneim és bízzák magamban. Szandival az alvós videóknak és a napirendnek köszönhetően , már csak meg kell kellett köszönöm , hogy most már kiegyensúlyozottan alszunk , és ennek hála most már egésznap tudok a babámra önfeledten mosolyogni 🥰🙏 minden szülőnek fontos lenne egy ilyen tanfolyam, szépen folyamatosan megérteni, gyermekünk jelzéseit, és kiszakadni a családi nyomásból. Többet adott nekem ez , attól hogy átaludjak egy éjszakát, de majd egyszer az is eljon a megfelelő időben ❤❤❤
  Bendegúz szabadmozgásban , koszosan, mezítláb, kiegyensúlyozottan, ahogy apa és anya is 😍🤩

Add a review