Ó, Istenem, de jól ismerem ezt az érzést!

Hányszor és hányszor találtam valamit szülőként, amire utólag rájöttem, hogy másként jobb lett volna! Kisebb dolgokat, és nagyon súlyosakat, jelentőseket is. Nagyon fájdalmas élmény.

Szeretném, ha tudnád, hogy ha te is így vagy, nem vagy egyedülSőt, veled van ebben talán minden szülő a világon! Amit átélsz, természetes és teljesen normális.


Semmi baj!

És azt is szeretném, ha tudnád, hogy a szabad mozgás gyógyítja magát. Ez azt jelenti, hogy nem, egyáltalán nem rontottad el! Sőt, a lehető legjobban csinálod, hiszen nyitott vagy rá, hogy átgondold a gyakorlatodat.

Amint a baba a szabad mozgás helyzetébe kerül, a benne tökéletesen futó idegrendszeri program azokat a tapasztalatokat kapja, amik támogatják a fejlődés szabad lefutását, és a szabad mozgás visszatalál önmagához. Minden pillanat tökéletes ahhoz, hogy szabad mozgásra váltsunk. Soha nem késő, és mindig gyógyító. Válts most, és minden a legnagyobb rendben lesz!


Nem te tehetsz róla

Azt is fontos szem előtt tartanod, hogy arról, hogy eddig nem biztosítottad minden helyzetben a szabad mozgást a babádnak, nem te tehetsz. Mindent a legjobb tudásod szerint csináltál. Honnan is tudtad volna?! Ki tudja mindezt körülötted? Talán senki. És hányan vannak, akik nem tudják? Mit láttál magad körül? Teljesen természetes, hogy úgy csináltad, ahogy, nem történhetett ez másként.


Amit viszont megválaszthatsz, az az, hogy hogyan csinálod most

hogyan csinálod ezután! A váltás nem mindig nagyon könnyű. Ha szeretnél hozzá személyre szabott segítséget, jelentkezz tanácsadásra.

Ha szeretnéd, hogy minden a kezedben legyen ahhoz, hogy a gyereked szabad mozgásban nőjön föl eztán, nézd meg a mozgásfejlődés online videósorozatunkat.

Tanfolyam a mozgásfejlődésről a születéstől a stabil járásig (1-2. együtt) + ajándék esettanulmány!