Mozgásfejlődés a születéstől a forgásokig – Mit kell tudnia a babámnak? | Videótréning 1. rész

(2 vásárlói értékelés)

9.800 Ft

Szakértők

Ónodi Ágnes, szabad mozgás szakértő és hordozási tanácsadó, valamint Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztéssel foglalkozó szakember. Beszélgetőtárs: Kalmár Szandi.

 

Cikkszám: 003 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Szakértők

Ónodi Ágnes, szabad mozgás szakértő és hordozási tanácsadó, valamint Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztéssel foglalkozó szakember. Beszélgetőtárs: Kalmár Szandi.


Mit kapsz a videótréningen?

 • Bizonytalan vagy, hogy a babád mozgásfejlődése megfelelően halad-e?
 • Szeretnél hatékony, otthoni és ingyenes eszközt kapni a kezedbe a babád mozgásfejlesztéséhez?
 • Nyugis hétköznapokra vágysz, amikben átadhatod magad annak, hogy milyen ügyesen mozog a babád?

Ehhez segít hozzá a tanfolyamon kapott tudás. Egyszerű és logikus, mégis a kultúránkban meglehetősen ismeretlen információkhoz és összefüggésekhez jutsz itt hozzá. Amik valóban a tieid lesznek, hiszen a tanfolyam anyagában olyan látványos videókat látsz a babák mozgásáról, amik Ónodi Ági szemléletes, magával ragadó kommentárjai után garantáltan elkísérnek a mindennapokban.

Megtudod, hogy

 • mi a szabad mozgás,
 • mikor van rá szükség és mikor nem.
 • Mit ad a gyerekednek rövid és hosszútávon,
 • és mit ad neked, ha biztosítod neki a szabad mozgást.
 • Kézzelfogható, hétköznapi példákat és instrukciókat kapsz a megvalósításhoz.

Tovább is van…

A videótréning 1. részéből megismered a szabad mozgás szemléletét és végigkövetjük a mozgásfejlődést és a mozgásfejlődés szempontjából kritikus helyzeteket a születéstől a forgásokig. A történet természetesen itt nem áll meg, sőt, itt robban be a mozgásfejlődés csak igazán! Folytasd hát a tanulást a tanfolyam 2. részével, amiben a kúszástól a stabil járásig követjük végig a napról napra ügyesedő gyerekünket!


Az első rész videói:

 1. Szabad mozgás szakértő – mi az?
 2. Érik a cseresznye! De ennek mi köze a mozgásfejlődéshez?
 3. Tudtad, hogy fejleszted a babád mozgását akkor is, amikor nem tudsz róla?
 4. Hogyan tegyem le a babát, hogy neki is jót tegyek, és én is bírjam a mindennapokat?
 5. Honnan tudom, hogy nem akadályozom a babát a szabad mozgásban?
 6. A mozgásfejlődés olyan, mint a palacsintatorta
 7. Mozgásfejlődés fázistól fázisra – mit csinál az újszülött?
 8. Mozgásfejlődés fázisról fázisra – mi történik 3 és 6 hónapos kor között?
 9. Tegyem hasra a babám?
 10. Amiről soha nem gondolnád, hogy akadálya a mozgásnak: a puha felület
 11. Mi a baj a játszószőnyeggel?
 12. Ha idáig jutottál, már nem fogsz meglepődni: a pihenőszék sem tesz jót a babáknak
 13. A szabad mozgás jelentősége Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztő szemével
 14. Milyen ruházat támogatja a szabad mozgást?

Mozgásfejlődés a születéstől a forgásokig – Mit kell tudnia a babámnak? | Videótréning 1. rész termékről 2 értékelés

 1. Leszkó Eszter

  Nagyon tetszett a tanfolyam, nekem tényleg magabiztossàgot adott azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudom a legjobb úton terelgetni a kislànyom fejlődését. Àgnes és Linda annyira kedves, aranyos hölgyek, jó őket hallgatni. Különösen tetszik az is, hogy nem ítélnek el senkit, tehát nem keltenek bennem rossz érzést, az eddig úgymond „elrontott” dolgok. 🙏☺️☺️☺️

 2. zeetannia

  A teljes tanfolyam szuperül felépített, logikus és érthető. A videók kiváló minőségben készültek, hallgatni élvezet volt! Ági szemléletes videóin, példáin, gondolatkísérletein keresztül most már tisztán látom, hogy mivel segítem leginkább kisbabám mozgásfejlődését, és mivel hátráltatom vagy akadályozom őt abban. A tanfolyamot kezdő, és gyakorló szülőknek is egyaránt ajánlom, hiszen rengeteg olyan informació birtokába jutottam, amiről nem is gondoltam volna, hogy összefüggésben vannak a mozgasfejlődéssel. Most láttam csak meg, hogy a mozgásfejlődés témakörében is mennyi hiteltelen, elavult, téves és félrevezető információ kering, mennyi felesleges áru kapható a piacon, amik mind negatívan befolyásolják a babák mozgását és aminek leleplezésére szerencsére ebben a tanfolyamban fény derül! Csak azt sajnálom, hogy nem hamarabb (leginkább a babám születése előtt) végeztem el a tanfolyamot, mert akkor egy csomó kételytől és kétségtől kíméltem volna meg magam és – ami a legfontosabb -, hogy akkor már a kezdetektől fogva tudatosan tudtam volna támogatni kisfiam mozgását, hiszen nem követtem volna el olyan hibákat, amikről nem is tudtam, hogy léteznek.. A szerzett tudás magabiztosságot, nyugalmat, szabadságot és erőt adott, amiért külön hálás vagyok! Ági munkássága szerintem egyébként is hiánypótló és értéke felbecsülhetetlen! Tanfolyamait minden szülőnek kötelezővé tenném!

Mondd el a véleményed

Érdekelhetnek még…