Mozgásfejlődés szakértői forró drót Ónodi Ágival | 1 hónapos tagság

(5 vásárlói értékelés)

14.900 Ft

Mit kapsz a csomaggal?

 1. Mini videósorozatot a mozgásfejlődésről – hogy lásd, jól fejlődik-e a babád
 2. Részletes szakértői választ a mozgásfejlődés kérdéseidre
 3. Egy hónapos tagságot a Mozgásfejlődés VIP csoportba

Leírás

A mini videótréning

3 videó, össszesen 23 perc. Nézd meg a videókat, és lásd tisztán, hogy mire érdemes figyelned, hogy tudd, hogy a babád jól fejlődik-e.


A részletes szakértői válasz

A „Mozgásfejlődés VIP – Ónodi Ági válaszol” facebook-csoportunkban posztolt, vagy a messengeren csak nekem elküldött kérdéseidre kapod. 1 hónapon keresztül minden kérdésedre részletesen és személyre szabottan válaszolok.


Élvezd a közösség támogató erejét

A csoportban a szakértői válaszokat tőlem kapod, a csoport tagsága pedig a tapasztalataival és az együttérzésével támogat. Élvezd ezt az erőt!

Mozgásfejlődés szakértői forró drót Ónodi Ágival | 1 hónapos tagság termékről 5 értékelés

 1. Molnàr Ivett

  Ági nagyon segîtőkèsz ès alapos, minden informàciòt megkaptam amit szerettem volna megtudni kisfiam mozgàsàval kapcsolatosan!Azòta sokkal nyugodtabb vagyok,örülök,hogy felkerestem!:)

 2. Adri

  Végre valaki aki tényleg segít nekünk, részletesen, alaposan elmagyarázza a dolgokat. Nagyon profi, nagyon segítőkész, sajnálom, hogy még csak most találtam rá! Hálásak vagyunk 🥰

 3. Csilla

  Kedves Ági! csak elújságolni szeretném, hogy a leánykám 10 hónaposan egyedül kiült és mindjárt tölti a 11 hónapot és pár napja mászik! ♥ Köszönöm, hogy megspóroltál nekem sok sok időt, energiát és pénzt amiért nem vittem ide-oda, pedig több szakember is elég jól megijesztett (az első hónapokban vittem míg nem találtam rád). Jó, hogy vagy nekünk! Érdemes kipróbálni a VIP tagságot, nekem sokat segített! 💗

 4. Nagy Zsófia

  Bárki is kételkedik! Ne tegye. Ági részletes válaszai nagyon sokat segítenek. Megnyugtatja az embert, segítőkész, kedves személyiség. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt.

 5. Tné Gina

  Kedves Ági!
  Hálásan szeretnek visszajelzést adni Neked. Elvittem kisfiamat fejlodes neurologiara és a doktor úr “kinevetett”, és “elzavart” hogy semmi problémája nincs a fiamnak és semmilyen kezelésre sem szorul. Ugyan azokat mondta akiket Te is nekem, hogy normálisak a dolgok amiket csinál. Telejsen igazad volt! 🙂 es azóta el is indult a mozgása szépen! Tényleg igaz volt minden!
  Szeretném továbbá megköszönni neked, hogy segítettél “látni” jól és támogattál a lelkiekben. Minden stressz lejött rólam es boldog vagyok!
  *****

Mondd el a véleményed