Kalmár Szandi és Ónodi Ági

Szülői tréningek

Sokezer órányi tudás

Amit bárhol, bármikor elérhetsz és megnézhetsz. Olyan lesz, mintha beköltöznénk hozzád és eligazítanánk a babagondozás és a gyereknevelés összes kérdésében. 

Nem csak arra kaphatsz választ,

…hogy adjál-e még egy réteget éjszakára a babádra, hanem arra is, hogy vegyél-e játszószőnyeget és mit tegyél, ha nem akar enni.

Alvásproblémák

Nem csak az alvás, de a hasfájás, a napirend és az etetés kérdéseiben is profi leszel.

Mozgásjfelődés

Nincs lemaradva? Baj, hogy repülőzik? Hogyan fejleszd?

Napirend

Milyen a jó napirend? Mikor mennyit aludjon? Hányszor etesd?

Etetés és hozzátáplálás

Akár szopik, akár tápszeres a babád mindig annyi a kérdés az etetések körül. És akkor még a hozzátáplálásról nem is beszéltünk.

Minden téma egy helyen a VIP csomagokban

Jó lenne, ha az egész tudástárunk elérhető lenne számodra ÉS még személyes segítséget is kapnál tőlünk folyamatosan?

Mindent a VIP csomagokról

💬 Szakértői forró drót: kérdéseidre folyamatosan válaszolunk a zárt facebook-csoportunkban.

💻 Exkluzív hozzáférés legfontosabb online tanfolyamainkhoz.

📞 Havonta 1 db 30 perces konzultáció a tetszésed szerint Kalmár Szandinál vagy Ónodi Áginál.

🎙 Havonta 1 db online kávézó, ahol válaszolunk minden felmerülő kérdésedre vagy kiöntheted végre a szívedet egy együttérző és támogató csapatnak.

GYIK

Mikor lehet csatlakozni?

A jelentkezés folyamatos.

Milyen tagsági csomagok vannak?

3 féle tagsági csomagból választhatsz:

Milyen korosztálynak való?

Választhatsz:

0-1 éves korig

1-3 éves korig

Vélemény ⭐⭐⭐⭐⭐

„Szuper segítség a VIP csoport támogatása és a kapcsolódó tanfolyamok! Ági és Szandi nagyon kedves, támogató és mindenben is jártas szakemberek 🙂 Nagy könnyebbség, hogy nem különböző, egymásnak ellentmondó fórumokon bogarászva, hanem “mindent egy helyen” lehet a babázással kapcsolatos témákról tájékozódni. Sokat tanultam a tapasztalataitokból, tudásotokból, köszönöm.” Bea

“Amiért örültem ennek a konstrukciónak, mert ilyesmi légkörből hiány van itt Facebookon, legalábbis nekem. Itt nem lesznek megmondóemberek, mert mind egy hajóban evezünk, bátran lehet őszintének lenni.”

Adrienn

„Sziasztok! Van pár élményem az elmúlt hónapról, ugyan még nem végeztem ki minden videót a tanfolyamról, de a két konzit már letudtam. Ágival egyszerűen feltöltődés volt beszélni, szabadon , mintha rögtön megertette volna , hogy mit is szeretnék , és megadta az utolsó lökést, hogy tudjam igenis jók az ösztöneim és bízzák magamban. Szandival az alvós videóknak és a napirendnek köszönhetően , már csak meg kell kellett köszönöm , hogy most már kiegyensúlyozottan alszunk , és ennek hála most már egésznap tudok a babámra önfeledten mosolyogni 🥰🙏 minden szülőnek fontos lenne egy ilyen tanfolyam, szépen folyamatosan megérteni, gyermekünk jelzéseit, és kiszakadni a családi nyomásból. Többet adott nekem ez , attól hogy átaludjak egy éjszakát, de majd egyszer az is eljon a megfelelő időben ❤❤❤
Bendegúz szabadmozgásban , koszosan, mezítláb, kiegyensúlyozottan, ahogy apa és anya is 😍🤩”

Vivien

“Bende közel 4 hónapos volt, amikor az első videótanfolyamot meghallgattam a csomagból és rögtön tudtam, hogy ez az a támogatás, amit mindig is kerestem. Attól kezdve egészen megváltozott a kapcsolatom Bendével. 4 hónapig jóformán semmi kötődés nem alakult ki kettőnk között, hiszen többnyire hulla fáradtan, görcsösen, kételyekkel és félelmekkel teli hangulatban álltam hozzá, és mindenkit hibáztattam azért, hogy nincs a környezetemben elég segítő kéz és személy. Ma már Bende 5 hónapos és a kiegyensúlyozott napirendünknek köszönhetően a babysittertől is meg tudtunk válni. Tudom, hogy mikor van magamra, a házi munkára, az online bevásárlásra stb időm, és a maradék időben pedig a jelenben, boldogságban és nyugalomban tudok megélni minden pillanatot a babámmal. Eszméletlen szabadságot ad, hogy tudom, hogy Bendét bárhova letehetem a földre, ahol éppen vagyok és elfáradok, vagy éppen olyat kell csinálnom, amihez mindkét kezemre szükség van, és mindeközben még a baba mozgásfejlődéséhez is hozzájárulok. Ma már azon sem idegeskedek, hogy nem tudom beleimádkozni a babakocsiba, hiszen egyszerűen, magabiztosan magamra kötöm Bendét, tudván, hogy neki az egész világon rajtam a legjobb, és így bárhova elmehetünk. Köszönöm a rengeteg segítséget, aha élményt, valamint, hogy visszaadtátok a kisbabámba és az anyaságomba vetett hitemet is!”

Alexandra